N UCH Polarhiet's High Five Of Racer "Zhena"

   

Reg nr: NO30213/10

 

Showresultater

 

Eier: Gro Venås Berg, Heimdal

 

 

HD: C

Øyne: UA

Gonioskopi: UA

 

 

 

Galleri av Zhena her >>>

 

 

1x BIR valp

1x BIM valp

1x BIG 3 valp

 

2x HP

7x CK

3x CERT

3x R.CERT

 

2x 1 BTK

2x 2 BTK

2x 3 BTK

 

2x BIM

     
 
Bilder
 

Zhena blir NORSK CHAMPION på Hundefestivalen 31.08.14

 

22 mnd

 

22 mnd

16 mnd

 

16 mnd

 

8 mnd

 

8 uker

 

Zhena var kullets lykketroll og fant mitt hjerte da hun var 3 uker gammel. Spenningen var stor da familien Venås Berg kom på besøk og vi skulle sammen finne den valpen som både jeg og de var tilfredse med. Zhena har vært vårt hjertebarn hele veien og heldigvis falt hun i god smak hos hennes fremtidige hjem også, og valget var tatt.

Zhena debuterte i utstillingsringen på Trondheim Hundefestival 28-29 aug 2010 8 mnd gammel. Hun ble BIM lørdag og BIG 3 søndag med flotte kritikker begge dager :)

Hun debuterte i juniorklassen på Norsk Polarhundklubbs utstilling i Granåsen 2 okt-10 med HP og en flott kritikk. Helgen etter deltok hun på NKK utstillingen på Hamar og gjorde virkelig en flott innsats i ringen og ble til slutt 2 beste tispe med "stor cert" 9 mnd gammel :)) Utrolig gøy! Hun er bare fantatisk og stille og vi gleder oss stort over denne jenta!

Zhena ble øyenlyst og gonioskopert uten anmerkning i januar 2011 og HD røntget med svak grad C på den ene siden uten forkalkninger 2 ganger så Zhena ble da i forvertens eie for fremtiden.

Vi vil takke familien for et utrolig godt samarbeide i denne tiden, dere er bare helt super. Lykke til videre med lykketrollet vårt!