Polarhiet's Mr Moonrocker Of Gucci

Født: 7 desember 2012

Død: 22 november 2013

 

 

 

 

 

 

 

   

Den 7 desember 2012 fikk Ariel sitt første valpekull, og vi fikk 3. generasjon etter vår stammor. Dette er et kull vi har sett vel frem til å skape til verden og forventningene har vært store. 7 nydelige valper kom til verden som perler på en snor på termindato. 4 hanner og 3 tisper, to av valpene blir i kennelen og begge skal bo hos forvert.

Kullets navn kommer fra pappa Bamse og vårt G kull. Kullnavnet Moon har jeg valgt på bakgrunn av at kullet er født i desember, den mørkeste måneden i året og månen så lys og klar.

Vår gutt heter Acon til daglig etter matfars ønske. Det kommer fra fjellet Aconcagua, som betyr den hvite kongen. Navnet Moonrocker har her betydningen både fra dans og også fra toppskiturer. Ordet Rocker forklarer spennet på skiene, og skiene har mye rocker hvis de har en ski tupp som er mye oppoverbøyd. Acons forvert er en god venn av mamma Ariels forvert og sammen vil mor og sønn utforske og befare Norske fjellregioner i tiden og årene som kommer :)

Vi ser frem til å følge Acon i fremtiden og gleder oss over å få være så heldige å beholde en hanne fra denne kombinasjonen i vår kennel.

Acon og Rune Erik startet sin utstillingsdebut på dobbelt utstillingen på Sunndalsøra 27-28.04.13 med å bli Best In Show på lørdag og BIG 2 på søndag :) Utrolig artig!!

 

 

 

Utstillingsresultater

(minimum BIM som valp og CK som voksen)

6x BIR valp

4x BIG1 valp

1x BIG2 valp

1x BIS1 valp

1x BIS2 valp

2x BIS3 valp

 

 

 

23 november 2013

-En tragedie har rammet vår kennel-

I går fikk jeg en tragisk telefon om at vår kjære Acon hadde omkommet brått og meningsløst. Han hadde heldigvis ingen smerte eller traume rundt sin bortgang. Tapet, sorgen og smerten føles alikevel bunnløs. Han skulle blitt 1 år samtidig med sine kullsøsken den 7 desember.

Acon var en konge fra han ble født og levde opp til det til det fulle. Han var en fabelaktig hund på alle måter. Han var mye sammen med sin mor Ariel og de har tilbringt mange timer sammen på fjellet. Rune Erik som var hans forvert gav han et så bra liv som en hund kan få. De var også på mange valpeshow sammen og han ble gruppevinner flere ganger og fikk også flere BIS plasseringer.

Våre tanker er hos matfar...

R.I.P <3

 

 

Acon blir Best In Show på sitt første valpeshow på Sunndalsøra 27.04.13

Her sammen med sin forvert Rune Erik og handler i BIS finalen Monica