N UCH Polarhiet's Joyful White Spirit

Født: 11 mars 2019

Reg nr: NO35497/19

 

Øyne:UA (mars-20)

Gonioskopi: Uttalt -pen vinkel (mars-20)

Hofter: B (Index: 103)

Høyde: 56 cm

 

Antall Kull: 1 (7 avkom)

Stamtavle>>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Alvin er etter vår Danske import Foxy og vår Storm fra vårt W kull. Det ble født 3 valper den 11 mars 2019 og Alvin var eneste hanne, men for en gutt! Han viste en herlig personlighet, stabil og rolig i hode og aktiv i leken med søstrene. Han er en kopi av sin far og vi gleder oss til å følge han vidre. Vi er ydmyke og takknemlige for å få eie Alvin i sameie med familien. Heldigvis bor de ikke langt fra oss og jeg gleder meg stort til å følge dem i fremtiden.

Alvin er hd røntget med B som status og øyelyst UA i mars -20. Han er gonioskopert med uttalt da lamina bikket over 50%.

Alvin fikk sitt første kull her hos oss 16 april 2021. Mor til valpene er Nuka fra vårt A2 kull. Et kull vi så langt ved 5 mnd er utrolig godt fornøyde med. Vi har 1 hanne (Balto) og 2 tisper (Pi og Wilma) fra kullet i kennelen.

Alvin og matfar deltok på Polarhundklubbens utstilling på Levanger 25 sept 2021 og det ble suksess. Alvin vant åpen klassen med CK og ble til slutt 3 beste hanne med stor CERT. Det blir definitivt flere show på de to....

Alvin med matfar Anders som handler ble NORSK Utstillingschampion på Atlaterhavsutstillingen i Kristiansund 15 mai 2022 for dommer Rodi Hubenthal. Det er bare å ta av seg hatten for det disse to har fått til sammen. Anders har trent og stilt han frem til championatet.

 

 

Utstillingsresultater

(minimum HP som valp og CK som voksen)

2x HP valp

1x BIM valp

 

5x CK

3x CERT

1x R.CERT

 

3x 1 BHK

1x 2 BHK

1x 3 BHK

 

1x BIR

2x BIM

 

NORSK UTSTILLINGSCHAMPION

BESTÅTT KLØVTEST BRONSJE

BESTÅTT KLØVTEST SØLV

 

 

Alvin og matfar på utstilling i Kristiansund hvor Alvin blir utstillingschampion

 

 

2 år

 

7.5 mnd