N UCH Polarhiet's Gold Edition Mr Gucci

Født: 24 august 2009

Reg nr: NO52901/09

 

Øyne: UA (sept-14)

Gonioskopi: UA

Hofter: A

Høyde: 60 cm

 

Antall Kull: 4 (18 avkom)

 

 

Beauty's tredje og siste kull, og vårt Jubileumskull består av 5 tisper og 1 hanne født på Beauty's 6 års dag den 24 august 2009. Disse var resultatet av Danmarksturen tidligere på sommeren. Vi hadde lenge planlagt at dette skulle være vårt jubileumskull i og med at vi i disse tider feirer 5 år med vårt kennelnavn. Kullet skulle derfor ha navnet Gold Edition. Quinto's pappa heter Gucci og da ble saken grei, kullet fikk navn etter moteløver/parfymer noe vi synes passer godt for et jubileumskull.

Bamse debuterte i ringen på Hellerudsletta 30 januar 2010 med å bli BIS 1 valp, og dette ble hans første og siste valpeshow. Han fikk en super kritikk og masse lovord med seg videre denne dagen :) Bamse ble en stor gutt på hele 60 cm, så han har brukt tid på å utvikle seg. Han er stilt på noen utstillinger og har til nå vunnet 6 norske cert. Bamse har flotte bevegelser og har fått svært lovende kritikker av dommerne.

Bamse er HD røntget fri for HD A, og øyenlyst uten tegn til arvelige øyesykdommer senest sept 2014. Han er gonioskopert med åpne vinkler. Han er godkjent avlshund etter NKK og Norsk Polarhundklubbs retningslinjer.

 

Utstillingsresultater

(minimum BIM som valp og CK som voksen)

1x BIR valp

1x BIG 1 valp

1x BIS 1 valp

 

2x HP

8x CK

6x CERT

1x R.CERT

 

4x 1BHK

3x 2BHK

 

3x BIR

1x BIM

 

1x R.CACIB

 

Bamse blir 2 BHK med R.CERT og R.CACIB på INT NKK Trondheim i juli-11