Polarhiet's Nobody Dance Like Me

Født: 26 januar 2013

Reg nr: NO32267/13

 

Øyne: UA (sept-17) Øyehår påvist-mild

Gonioskopi: Trange øyevinkler

Hofter: B

Høyde: 51.5 cm

 

Antall Kull: 1 (6 avkom)

 

 

   

Den 26 januar 2013 fikk Kalinka sitt første valpekull, og vi fikk andre generasjon etter vår Emmy. På den andre siden er vår stam mor Bea kullets oldemor, så dette er også vår tredje generasjon etter henne. Dette er et kull vi har sett vel frem til å skape til verden og forventningene har vært store.

Bessie er ei herlig dame med feminint pent hode og har en helt fantastisk personlighet. Hun lever på en gård med mange dyr og med Nala fra vårt A2 kull. Bessie bodde hos oss i 2-3 mnd i forbindelse med omplassering og hun gikk svært godt sammen med vår flokk. Hun har et svært godt språk og har en stor ro som smitter på miljøet rundt seg.

Vi er så heldige å få lease Bessie til et valpekull av hennes eiere. Hun er unik og det sier mye om henne at hun var helt upåvirket da hun ble med oss på dobbelutstilling i Letohallen 5 år gammel. Bessie har aldri vært på utstilling tidligere, men det skulle man ikke tro og hun fikk flotte resultater begge dager. Hun ble dermed godkjent for avl etter Norsk Polarhundklubb sine retningslinjer for avl og nå venter vi på løpetiden.

19 april 2018 kom det 6 friske fine valper til verden. Bessie var en supermamma for sine valper tross sine 5 år og førstegangsfødende. Vi har Polarhiet's Fast N'Furious "Rocky" og Polarhiet's Fast N'Cute fra dette i kullet i sameie. Dette var litt av en spesiell reise for oss da hennes halvsøster Emmily som bor her hos oss hadde valper samtidig. Vi har dermed sådd en ny generasjon etter verden beste Emmy.

 

 

 

Utstillingsresultater

(minimum BIM som valp og CK som voksen)

2x Excellent

 

1x CK

1X R.CERT

 

1x 3 BTK