Polarhiet's Exclusive Arctic Dream

Født: 15 april 2018

Reg nr: NO3926/18

 

Øyne: UA (sept-19) Øyehår påvist-mild

Gonioskopi: mild

Hofter: A (index: 110)

Høyde: 52 cm

 

Antall Kull: 0

Stamtavle>>>

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Betty er etter Polarhiet's Taste Of Heaven "Emmily" og den staselig, trivelig og flotte hannen N UCH All My Exclusive Of Serako Maybtso "Umka" fra Kennel Serako Maybtso. Vi er svært glade for å ha fått låne Umka til Emmi og retter en stor takk til hannes eiere og oppdrettere Manuela og Erik for at dette kullet ble en realitet. 2 hanner og 3 tisper kom til verden som perler på en snor uten noe som helst hjelp den 15 april i 2018. Navnet er en hedring av far Umka og også mormor N UCH Polarhiet's Exclusive Arctic Queen "Kalinka". Vi er glade for å ha fått Betty i vår kennel og gleder oss til å følge henne vidre.

Betty debuterte i ringen 5 mnd gammel på Norsk Polarhundklubb avd Midt Norge sin utstilling på Stiklestad/Verdal 22 sept 2018 med å bli BEST IN SHOW for Arne Foss. Hun fikk også en nydelig kritikk. Dagen etter ble hun BIG 2 på Nasjonal utstilling på Oppdal.

Betty ble avlest med A hofter i april 2019. Hun ble øyelyst fri for arvelige øyesykdommer i juni 2019. I september 2019 ble hun øyelyst fri for sykdom for andre gang og gonioskopert med mild som diagnose av Ropstad.

 

Utstillingsresultater

(minimum HP som valp og CK som voksen)

4x HP valp

4x BIR valp

1x BIG 2 valp

1x BIS 1 valp

 

1x CK

 

1x 4 BTK

 

BEST IN SHOW VALP Norsk Polarhundklubb avd. Midt Norge 2018