Polarhiet's White Snowball D'Ice

Født: 12 oktober 2022

Reg nr: NO61474/22

 

Øyne: for ung

Gonioskopi: for ung

Hofter: for ung

Albuer: for ung

Høyde: 57 cm (10 mnd)

 

Antall Kull: 0

 

 

 

 

 

 

 

   

Denahi betyr visdom og er hentet fra filmen min bror bjørnen. Denahi uttales Denai. Denahi er en av 6 i vårt W2 kull etter Polarhaugens Amazing Snowchaser "Ice" og Polarhiet's New Dream Of King "Tuli". Kullet har en liten linjeavl på vår stammor Beauty fra hennes andre og tredje kull. Ice er etter Polarhiet's D-Snowboots Jr Of Eros "Max" og Polarhiet's Enigma Of The Arctic "Tia". Vi har dermed fått tilbake vårt avlsarbeid fra D og E kull. Jeg er Ice sin eier Berit evig takknemlig for at dette kullet ble en realitet.

Denahi debuterte på valpeshow nesten 5.5 mnd gammel. Han imponerte stort, fikk en nydelig kritikk og ble BIM valp for dommer Kristin Hoff. Det ble 6 valpeshow på Denahi med Bis 3 på nasjonal utstilling på Sunndalsøra som beste resultat og han er nå klar for juniorklasse i august.

Denahi debuterte i juniorklasse på NKK Fauske 9 mnd gammel med en fin Excellent, på Oppdal helgen etter fikk han R.CERT og ble 2 BHK. Siste helgen i august på Hundefestivalen i Selbu fikk han CERT og ble BIM begge dagene. Han er ennå i stor utvikling og det blir spennende å se hvordan han blir som voksen hannhund.

 

 

 

Utstillingsresultater

(minimum HP som valp og CK som voksen)

6x HP valp

2x BIR valp

4x BIM valp

 

1x BIG 1 valp

1x BIG 3 valp

 

1x BIS 3 valp

 

3x CK

2x CERT

1x R.CERT

 

2x 1 BHK

1x 2 BHK

 

2x BIM