Polarhiet's Dream About Trouble

Født: 27 desember 2017

Reg nr: NO32342/18

 

Øyne: UA (feb -19)

Gonioskopi: UA

Hofter: A/B (index:101)

Høyde: 55 cm

 

Antall Kull: 0

Stamtavle>>>

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Dennis betyr egentlig Dionysos som er den greske vin guden. Dennis er etter vår Bosniske import Hugo og Ruby. 10 valper kom til verden i romjulen 2017 og Dennis var den minste på 223 gram. Han kom til verden som et skudd, livskraftig og med stort pågangsmot. Han skilte seg ut og utviklet seg til å bli en rakker som samtidig har en attitude av de sjeldne. Vi er så glade for å få være så heldige å få bli kjent med en så herlig hannhund og vi er takknemlige for at vi eier han i sameie med en fin familie.

Dennis debuterte i ringen på Nasjonal utstilling på Storås i mai da han var 5 mnd gammel. Han fikk en fin Hp av dommeren og ble nr 2 i sin klasse. Neste valpeshow var på Hegra i juni 5.5 mnd og dagen endte med BEST IN SHOW 4! I juli 2018 deltok han på dobbel nasjonal utstiling på Vålerbanen der han ble BIM valp lørdag og BEST IN SHOW søndag. Dennis sitt siste valpeshow var på NKK utstillingen i Orre der ble han gruppevinner. Dennis deburterte i juniorklasse med en fin Excellent på Lillestrøm i november 2018.

Dennis ble røntget med B hofter som diagnose i januar 2019. Høyre hofte B og venstre hofte A. Han ble øyelyst uten amnerkning og gonioskopert uten anmerkning i februar 2019.

 

 

Utstillingsresultater

(minimum HP som valp og Exc som voksen)

5x HP valp

3x BIR valp

1x BIM valp

3x BIG 1 valp

1x BIS 4 valp

1x BIS 1 valp

 

2x Excellent

 

BEST IN SHOW VALP PÅ NASJONAL UTSTILLING

 

 

Dennis - 13 mnd

 

Dennis på sitt andre valpeshow på Sona Camping i Hegra 5.5 mnd gammel. Han ble til BEST IN SHOW 4 valp!

 

Dennis blir BEST IN SHOW valp på Vålerbanen i juli 2018 for dommer Frank Christiansen