Fancy Fia Av Vestermyra

Født: 25 november 2014

Reg nr: NO56099/14

 

Øyne: Øyne: UA (juli-17) Øyehår påvist-mild

Gonioskopi: UA

Hofter: B (Index: 103)

Høyde: 52 cm

 

Antall Kull: 2 (9 avkom)

 

 

 

 

 

Fia er etter Tara fra vårt D Kull. Hun er ei veldig søt frøken som vi gleder oss veldig til å se utviklingen av i fremtiden. Tusen takk til Inger for at vi fikk Fia!

Fia ble BIR valp på sitt første og eneste valpeshow og hun debuterte i junior klasse 9 mnd gammel med å få sitt første CERT og BIM. Pelsen takket for seg under badingen så nå venter vi på ny pels før hun skal få være med på flere show. Fia vant sitt andre nasjonale cert på Storås i mai 2017 og står nå for championatet på NKK utstilling. Pga 2 valpekull venter vi til vinteren 2018/19 med å prøve å få fullført Championatet på Fia.

Fia er ei glad, spretten og veldig snill jente. Hun har blitt veldig lik sin mor da hun var på samme alder og det er vi veldig tilfredse med. Fia bor til daglig sammen med Simba og flere dyr på småbruket til Eva. Der har hun det som plommen i egget.

Fia ble røntget fri for HD B og hun er øyelyst uten øyesykdommer to ganger, senest juli-17. Hun er gonioskopert med åpen øyevinkel i des 2015.

Fia fikk sitt første valpekull og vi vårt C2 kull 28 november 2017. Pappa til valpene er vår egen Simba. Det ble en hanne og en tispe som overlevde av et kull på 4 store valper. Hannen Polarhiet's Come On Let's Play "Riiko" bodde hos oss til han var 5 mnd da flyttet han til en fantastisk familie på sameie. Søsteren hans Polarhiet's Come On Let's Dance "Riina" er fremdeles her hjemme i kennelen.

Fia sitt andre og siste kull ble født 25 juni 2018. Den stolte far er også denne gang Simba. 4 hanner og 3 tisper som alle var friske og raske utgjorde vårt G2 kull. Fra dette kullet har vi Polarhiet's Great N'Fancy Dancer "Nooki" i kennelen.

 

 

 

Utstillingsresultater

(minimum BIM som valp og CK som voksen)

1x BIR valp

 

2x CK

2x CERT

 

1x 1 BTK

1x 2 BTK

 

1x BIM

 

 

 

Fia fikk sitt første CERT på Hundorp i sept-15 9 mnd gammel for dommer Rodi Hübenthal (NO)