NJV-21 N UCH Polarhiet's Qanik Hopi O'Ino

Født: 25 september 2020

Reg nr: NO55897/20

 

Øyne: UA (januar -23)

Gonioskopi: mild (oktober - 21)

Hofter: A (index: 111)

Albuer: 0

Høyde: 55.5 cm

 

Antall Kull: 0

stamtavle >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Hopi er etter vår Zoe og en av mine favoritter Ino. Ino kommer fra Kennel Snødehulen og eies av Kennel Valcoti. Ino er barnebarn av Maya fra vårt K kull og det synes vi er stor stas. Ino og Zoe fikk 11 valper som alle var sterke og friske. 8 tisper og 3 hanner. Hopi (rød) ble vårt valg basert kun på personlighet da hun tok våre hjerter kun få uker gammel. Hun er våken, sjarmerende, morsom og har en stor porsjon attitude. Vi gleder oss til å se henne vokse opp.

Navnet er basert på villmarksgenseren Hopi og Qanik ble kullets navn og det betyr snøfnugg på Grønlandsk.

Hopi deltok på kun ett valpeshow da corona satte en stopper for show da hun var valp. Hun fikk en strålende kritikk og ble beste tispevalp av tre og senere bir og big 3 i en stor og sterk gruppe.

Hopi debuterte i juniorklasse på NKK Trondheim 9 mnd hvor hun ble 2 i juniorklasse med CK. Hun vant sitt første CERT og ble BIM i Tresfjord helgen etter. På Norsk Vinner i Lillehammer august samme år ble hun klassevinner i juniorklasse og fikk dermed tittelen NORSK JUNIORVINNER 2021. Hun ente med 2 beste tispe for dommer Frank Christiansen.

Hopi ble Norsk Utstillingschampion på sin 2 års dag på nasjonal utstilling på Ler i regi av Chow Chow klubben. Hun fikk Excllent og CK på alle utstillingene hun deltok på. Nå venter championklassen og vi gleder oss til det.

Hopi deltok for første gang i championklasse på Norsk Polarhundklubb sin utstilling på Levanger 30 september 2023. Der ble hun beste tispe og BIM for dommer Marianne Holmli. Det var litt av den debut!

 

 

Utstillingsresultater

(minimum BIM som valp og CK som voksen)

1x HP valp

1x BIR valp

1x BIG 3 valp

 

13x CK

6x CERT

2x R.CERT

 

1x R.NORDISK CERT

1x R.CACIB

 

5x 1 BTK

3x 2 BTK

1x 3 BTK

 

1x BIR

4x BIM

 

NORSK JUNIORVINNER 2021

NORSK UTSTILLINHSCHAMPION