Polarhiet's New Star Of King

Født: 11 januar 2020

Reg nr: NO31657/20

 

Øyne: OK (sept -23)

Gonioskopi: mild (februar -21)

Hofter: A (Index: 106)

Albuer: 0

Høyde: 58 cm

 

Antall Kull: 1 (6 avkom)

Stamtavle>>>

 

 

 

 

 

 

 

   

Levi er etter Polarhiet's Rock N'Roll Dream "Zhara" fra vårt R kull og vår import fra Bosnia N UCH Dr.Wolf Style Of King "King". Hele kullet har A hofter og tilfredsstillende øyeresulater uten belastet arvelig sykdom.

Levi ble HD røntget med A hofter og albuer 0 samt øyelyst med friske øyne i februar 2021, han har PPM Iris som er en ubetydelig streng fra fosterstadie på det ene øyet, dette har ikke noe å si for avl. Gonioskopi er mild.

Levi ble gjenkjøpt av oss da han var 3 år,og bor hos min datter Andrea og hennes samboer Ruben i Bergen på sameie.

Levi fikk en fin Excellent på NKK utstillingen i Bergen 14 mai 2023, første gang i ringen og 3.5 år. Han oppførte seg eksemplarisk og fikk en flott kritikk av den Finske dommeren Markku Mähönen. På sommershow i Knarvik ble han BEST I RASE lørdag og Levi vant dermed sitt første CERT for Hanne Laine Jensen fra Danmark.

NKK Bergen i mai 2024 ble Levi 2 beste hannhund med CERT og en flott kritikk. Han står nå for Norsk utstillingschampionat.

Levi sitt første kull ble født 22 juni, 3 hanner og 3 tisper og mor er Luna. Luna bor også i Bergensområde så dem var en del sammen og ble kjent før tiden var inne for parring. Vi har Shine fra denne kombinasjonen i vår kennel.

 

 

Utstillingsresultater

(minimum HP som valp og EXC som voksen)

4x Excellent

 

2x CK

2x CERT

 

1x 1BHK

1x 2 BHK

 

1x R.Nordic CERT

 

1x BIR