Polarhiet's White Snowrose D'Ice

Født: 12 oktober 2022

Reg nr: NO61478/22

 

Øyne: UA (oktober -23)

Gonioskopi: moderat (oktober -23)

Hofter: B/C (Index: 97)

Albuer: 0

Høyde: 54 cm

 

Antall Kull: 0

 

 

 

 

 

 

 

   

Tiana betyr lys eller den som stråler og er fint symbol på hennes stamboknavn Snowrose. Tiana er en av 6 i vårt W2 kull etter Polarhaugens Amazing Snowchaser "Ice" og Polarhiet's New Dream Of King "Tuli". Kullet har en liten linjeavl på vår stambok Beauty fra hennes andre og tredje kull. Ice er etter Polarhiet's D-Snowboots Jr Of Eros "Max" og Polarhiet's Enigma Of The Arctic "Tia". Jeg er Ice sin eier Berit evig takknemlig for at dette kullet ble en realitet.

Tiana debuterte på valpeshow nesten 5.5 mnd, hun fikk en nydelig kritikk og HP av dommer Kristin Hoff. Det ble 5 valpeshow på Tiana og hun avluttet 8 mnd gammel med å vinne BEST IN SHOW begge dager på Tresfjordutstillinga i juni 2023.

Tiana debuterte i juniorklasse 9 mnd gammel på NKK Fauske, der ble hun beste junior og ble til slutt 4 beste tispe. Helgen etter deltok hun på Oppdalsutstillingen 2023 med bravour. Hun ble BIR begge dager med CERT og big 2 lørdag og big 1 søndag. Siste helgen i august var hun med på Hundefestivalen i Selbu hvor hun også denne helgen ble BIR begge dager, lørdag ble hun BEST IN SHOW og søndag BIG 3 og BIS 2 FESTIVALVINNER.

I oktober var Tiana med og deltok på INT utstilling i Sundsvall Sverige. Hun ble beste juniortispe med JUN CACIB og 3. beste tispe. Desverre startet røytingen etter denne utstillingen og planene om å få med oss et land til i juniorklasse ble skrinlagt. Nå venter vi på ny pels og nye muligheter i 2024.

Tiana ble øyelyst og gonioskopert første gang i oktober 2023 med resultat uten anmerkning på øyne og moderat på gonioskopi. Hun ble samtidig røntget med status 0 (fri) på albuer og B/C på hofter. Hoftene ser så fine ut så hun blir defintivt rtg på nytt.

 

 

Utstillingsresultater

(minimum HP som valp og CK som voksen)

5x HP valp

4x BIR valp

 

2x BIG 1 valp

1x BIG 4 valp

 

3x BIS 1 valp

 

6x CK

1x Jun CERT NKK

2x CERT

 

1x Jun CACIB- Norge

1x JUN CACIB - Sverige

 

4x 1 BTK

1x 3 BTK

1x 4 BTK

 

4x BIR

 

1x BIR JUNIOR

 

2x BIG 1

1x BIG 2

1x BIG 3

 

1x BIS 1

 

 

BEST IN SHOW VALP x 2 på Nasjonal utstilling

BEST IN SHOW VALP på Polarhund utstilling

BEST IN SHOW på Nasjonal utstilling

BEST IN SHOW 2 Festivalvinner på Hundefestivalen 2023

 

 

Tiana blir BEST IN SHOW på Hundefestivalen i Selbu 26.08.23 for dommer Rob Douma fra Nederland

 

Tiana blir BEST IN SHOW valp begge dager på sine siste valpeshow i Tresfjord 17-18 juni 2023