-Nyheter 2020-

Har du har spørsmål om oss, våre hunder, ønsker du å avtale tidspunkt for et besøk, eller ønsker plass du plass på vår fremtidige valpeliste? Du er velkommen til å ta kontakt med oss pr mail: polarhiet@hotmail.com eller mob: 93008988

Vi leter alltid etter aktiv familie/person i Trondheimsområde som kan tenke seg å være sameiere med oss til valp i våre fremtidige kull. Ta kontakt for mer info vedr betingelser og avtale om besøk


10 oktober

Vårt Q2 kull har passert 2 uker og øynene er i ferd med å åpne seg. Valpene har kommet godt opp på beina og forflytter seg lynraskt. Det er 11 valper i kullet og alt ser ok ut med alle så langt! Zoe er bare utrolig og tar godt vare på de små rakettene.

Alle valpene som er til salgs er bekreftet reservert!

Vi ønsker oss deleier i Trondheim/omegn, så har du et aktivt friluftsliv og ønsker deg en kompis med på tur så ta kontakt med oss pr mail hvor du presenterer deg og ditt liv utfyllende. Aktuelle blir invitert på uforpliktende besøk før en eventuell avtale inngåes.

Vi ser frem til å høre fra deg :D

 


25 september

Vårt Q2 kull har kommet til verden!

Ino og Zoe har fått en fin bukett valper og vi gleder oss stort til å bli kjent med dem!

Valpene er reservert!

 


 

3 september

Endelig ble det valpeshow i Trøndelag og Kalida fikk sin debut i ringen nesten 8 mnd gammel. Det var 4 samojedvalper påmeldt for dommer Nina Eilertsen. Kalida synes dette var stas og viste seg frem til beste samojedvalp, best i gruppe 5 og til sist R.BEST IN SHOW for dommer Rune Tyvold. Tuli fra vårt N2 kull og Kalida sin bror Iorek deltok også. Hvordan det gikk ses på siden RESULTATER.

Tusen takk til hundenes eiere for at dere kom og takk for at dere viste dem så fint i ringen.

Takk til Trønderdommerne for et fint gjennomført valpeshow

 

 

 


 

19 august

Lørdag var jeg på en svipptur til Lillehammer sammen med Daiovva sin matmor Selma Elise. Det var 35 samojeder påmeldt for dommer Anne Indergaard. Været var strålende denne dagen, og vi fikk en trivelig dag på Birkebeinerstadion.

Hvordan det gikk med hundene ser du under siden RESULTATER.

Jeg er så stolt over hundene våre og takker dommer Anne Indergaard for at hun ville ha vår Kito som beste hanne denne dagen. Han fikk dermed titellen NORSK VINNER-20. Kito sin søster Noor vant åpen klasse og ble tredje beste tispe med CERT og ble dermed NORSK UTSTILLINGSCHAMPION.

Jeg fikk også gleden av å se Naya Nuki fra vårt L kull bli beste veteran av 5 påmeldte og VETERANVINNER 2020. Vi gratulerer så mye!

Takk alle for en fin dag rundt ringen!

Takk til mine valpekjøpere som var der og viste frem sine hunder

Takk Kristin Lundin Lauritzen for bilde og gratulerer så mye til Kennel Catch My Spirit med BIR til Mary

 

NV-20 Polarhiet's Born To Be A Hurricane "Kito" BIM & MULTICH Cabaka's Crazy About Mary "Mary" BIR

 


 

1 august

Internasjonal utstilling i Fauske med 37 påmeldte samojeder for dommer Siv Sandø. Nok en godværsdag på utstilling og vi tok dette som en tur og kosa oss veldig med hundene vi hadde med oss. Resultatene kan vi ikke klage på og kan sees under siden RESULTATER.

Dasha vant sitt andre BIR og fikk sitt tredje CERT og ble NORSK UTSTILLINGSCHAMPION på sin toårs dag. HURRA HURRA!!!

Vi fikk noen fine turer i Nordnorsk natur før vi satte kursen sørover igjen.

 


 

1 juli

Søndag deltok jeg på Internasjonal utstilling i Trondheim. Det var ei stund siden siste show nå og jeg såg frem til denne dagen sammen med flere av mine valpekjøpere og deleiere. Været var strålende og med 35 grader var det spennende hvordan det ville gå, men det gikk kjemefint og vi fikk en veldig fin dag på Leangen.

Hvordan det gikk med våre hunder kan du se under siden RESULTATER

Vi er veldig stolte og takker dommer Børge Espeland som ville ha vår Dasha til BIR samojed denne dagen.

Takk til alle som bidro til at dagen ble så fantastisk!

 

Snowmist Dash Out For Money "Dasha" 23 mnd

Dommer: Børge Espeland

 


 

30 juni

Betty og Essi sine valper ble født 29 juni, alt er vel med mor og barn. Alle valpene er reservert.

 


22 juni

Ruby og Prince sine valper ble født 19 juni, alt er vel med mor og barn. Alle valpene er reservert.

 


 

21 mai

Polarhiet's Exclusive Arctic Dream "Betty" har fått nye bilder på sin side.

 


19 mai

Polarhiet's I'm Your Magic "Miko" har fått sin side under avlshanner. Han er for ung for avl enda, men vil bli tilgjengelig for passende tisper etter hvert. Miko eies i sameie og vi er veldig glade for muligheten til det.

Ruby har fått bekreftet drektighet på ultralyd og vi gleder oss til å hilse på valpene ca 20 juni. Reservasjonslisten til dette kullet er fulltegnet. Våre ventelister er nå så lange at vi ønsker ikke flere reservasjoner på nåværende tidspunkt. Potensielle deleiere som bor i Trondheim/omegn er velkommen til å sende oss en utfyllende mail.

 


 

15 april

Jeg er i gang med oppdateringer etter at pc'n takket for seg etter lang og tro tjenste..... 

Valpene til Zhara og Noor har for lengst reist til sine nye hjem og de har alle funnet seg godt til rette i sine nye omgivelser og vi kan glede oss over å ha fått bidratt til at mange hjem har fått et nytt etterlengtet familiemedlem.

Den 30 mars fikk Novajenta vår sovne stille inn etter kort tids sykdom. Nova ble nesten 11.5 år og har satt sine spor på sin vei og vil bli savnet av mange <3
Hun har fått sin side flyttet til Dypt Savnet. 

R.I.P Nova             


 

10 februar

- Nasjonal utstilling på Ler -

Lørdag var det spesialshow for gruppe 5 her i nærområdet og jeg hadde tilmeldt en liten hær til denne utstillingen. Desverre fikk jeg ikke tatt med alle av ulike grunner, men vi må glede oss over det vi presterte med de som var der for vi kan ikke klage på resultatene denne dagen....

Polarhiet's Kickstart My Heart "Jippi" 5 mnd stilte på sitt andre valpeshow og ble i dag BEST IN SHOW 4 VALP! Det var 5 samojedvalper påmeldt.

Polarhiet's Joyful White Spirit "Alvin" har blitt 11 mnd. Han fikk en super Excellent og ble nr 2 i juniorklasse.

N UCH Polarhiet's Zealous Helios "Milo" bestemte seg for å røyte underulla til denne utstillingen, men gjorde det supert alikevel med CK beste hanne og BIM. Forøvrig eneste hanne med Ck denne dagen.

Allegaisas Dancer Of Polarhiet "Katja" 9.5 mnd og stilte for første gang i juniorklasse. Hun overasket stort og ble BIR og fikk sitt første CERT!! ja det er litt av en prestasjon for en så ung hund og vi er selvsagt kjempestolte!

Polarhiet's Great N'Fancy Dancer "Nooki" har blitt 20 mnd og hun stilte på sin andre utstilling og denne gang i unghundklasse. Hun bestemte seg også for å kaste ulla til denne utstillingen, men hun trengte trening og viste seg frem til en flott Excellent.

Polarhiet's Exclusive Arctic Dream "Betty" 22 mnd stilte i åpen klasse også hun i bikini, men fikk en fin Excellent og ble nr 2 i klassen.

N UCH NJV-17 Polarhiet's Zoetic Artemis "Zoe" har passert 3 år og hatt valper siden forrige show for 1 år siden. Zoe stilte for første gang i championklasse. Hun er ennå ikke helt i pels etter valpene, men flott alikevel. Hun fikk CK og ble 2 beste tispe

Polarhiet stilte oppdrettergruppe med Milo, Alvin, Zoe og Nooki - vi fikk Hederspremie og ble BEST IN SHOW Oppdretter!!!

Dommer for dagen var Arne Foss.

Jeg sier bare WOW for en dag! Retter en stor og ydmyk takk til alle som bidrar gang på gang til at dette er mulig <3

 

Allegaisas Dancer Of Polarhiet "Katja" 9.5 mnd slo til med BIR på sitt første show i juniorklasse

 


 

6 februar

- Nasjonal utstilling i Letohallen -

Polarhiet's I'm Rockin' Love "Noma" har vært på utstilling i Letohallen sammen med sine. Hun åpnet utstillingsåret for "hiet" med en flott Excellent i juniorklasse.

Gratulerer så mye Noma & Karoline, og tusen takk for det fine bilde!

 

Polarhiet's I'm Rockin' Love "Noma" - 12 mnd

 


 

21 januar

- Valpeshow -

Polarhiet's Kickstart My Heart "Jippi" har vært på sitt første valpeshow 4.5 mnd gammel. Det var 5 samojedvalper for dommer Heidi Hagen. Jippi fikk en flott kritikk, HP og ble nr 2 i sin klasse 4-6 mnd.

En fin start for Jippi og vi gleder oss til neste show!

 

 


 

17 januar

- Valpenytt -

M2 kullet er straks 2 uker og det er en skikkelig bedagelig gjeng, de spiser og sover, spiser og sover....øynene har begynt å åpne seg og Noor nyter fortsatt sin rolle som mor.

N2 kullet er 1 uke i morgen og alle har blitt gode og runde. Zhara er en flink mor som passer godt på sine små.

Alle valpene er bekreftet reservert og det er sendt mail til alle på ventelisten som ønsket valp på denne tiden. Vennligst gi oss beskjed om du venter på mail, men ikke har mottatt noen.

Det er usikkert når vi vil få vårt neste kull da det kommer an på så mye....vi har veldig mange som venter på valp fra oss så vi kan desverre ikke sette opp flere på venteliste akkurat nå.

Vi ønsker oss fortsatt en deleier i Trondheimsområde til hanne fra N2 Kullet og vi hører gjerne fra deg om dette kan være av interesse.

 


 

12 januar

- Valpenytt -

I går var det Zhara og King sine valper sin tur til å komme til verden. 4 hanner og 2 tisper består vårt N2 kull av og alle med fine vekter og matvett. Vi gleder oss stort over å ha fått 6 nye mirakel å bli kjent med de neste ukene.

En av hannene er født uten hale og jeg må innrømme at jeg tenkte veldig over hvilke konsekvenser dette vil få for en polarhund, men i løpet av natten forsto jeg at selvsagt vil han få et godt liv uansett. Det må være lov å være anneledes også i hundeverden så lenge det ikke går ut over helse og livskvalitet. Han er den som har øket vekten mest siden fødselen og ingen problemer med magen så alt er nok i orden der. Vi skal ta et røntgenbilde når han blir gammel nok for å se at alt er ok før han flytter til sitt fremtidige hjem.

Vi søker deg som kjenner på at dette er din gutt og ber deg kontakte oss uansett om du står på vår liste eller ikke. Valpen selges til redusert pris.

Nå må vi se an de neste kritiske døgn om alle er levedyktige før vi tar kontakt med alle på listen.

 

Polarhiet's Rock'n Roll Dream "Zhara" er utrolig stolt av sine juveler

 

 


 

5 januar

- Valpenytt -

Endelig kom dagen for at Noor og Milo sine valper kom til verden. Det ble en magisk fødsel hvor alt gikk etter ønskeboka. 2 hanner og 2 tisper består vårt M2 kull av og vi er så glade for dem <3

Ingen på listen blir kontaktet før N2 Kullet har kommet vel til verden om en ukes tid og ber om tolmodighet. Vår liste er lang, men alle vil få høre fra oss til slutt.

Deleier til tispe ønskes i Trondheimsområde til begge kull.

Polarhiet's Born To Be A Diamond "Noor" kort tid etter fødselen.

 


1 januar

- GODT NYTT ÅR -

 


 

29 desember

- Romjulsutstilling i Letohallen -

Fredag reiste vi til Letohallen for å delta på Nasjonal utstilling der lørdag. Det har blitt lite utstilling dette året og jeg såg frem til å ta turen dit for trivsel med hundene og samvær med fine folk. Vi hadde med Dasha som skulle i junior klasse for siste gang. Betty stilte i unghundklasse og Ruby ble også påmeldt da det viste seg at hun ikke ventet valper alikevel. Hun har veldig fin pels nå og det er 1.5 år siden hun var i ringen sist.

Dasha var først i ringen, hun har glede og energi til tusen og ble belønnet med Excellent og CK i juniorklassen, Betty fikk Excellent i unghundklasse og Ruby som ble vist frem av sin kjære oppdretter Manuela fikk Excellent og CK i championklasse. I beste tispeklasse trakk Ruby det lengste strået og ble beste tispe og til slutt BIM. Dasha ble andre beste tispe og vant sitt første CERT.

Tusen takk til alle som bidro til at dagen ble helt super!

Dasha og Betty har fått nye bilder på sine sider, tusen takk til Manuela for hjelp til fotografering.

 

Gratulerer Renate med BIR til flotte Bonzo - BIM ble vår Rubin vist av sin oppdretter Manuela