-Nyheter 2020-

Valper født 5 og 11 januar - alle valpene er reservert for ord salg, deleier ønskes til tispe....

Har du har spørsmål om oss, våre hunder, ønsker du å avtale tidspunkt for et besøk, eller ønsker plass du plass på vår fremtidige valpeliste? Du er velkommen til å ta kontakt med oss pr mail: polarhiet@hotmail.com eller mob: 93008988

Vi leter alltid etter aktiv familie/person i Trondheimsområde som kan tenke seg å være sameiere med oss til valp i våre fremtidige kull. Ta kontakt for mer info vedr betingelser og avtale om besøk


10 februar

- Nasjonal utstilling på Ler -

Lørdag var det spesialshow for gruppe 5 her i nærområdet og jeg hadde tilmeldt en liten hær til denne utstillingen. Desverre fikk jeg ikke tatt med alle av ulike grunner, men vi må glede oss over det vi presterte med de som var der for vi kan ikke klage på resultatene denne dagen....

Polarhiet's Kickstart My Heart "Jippi" 5 mnd stilte på sitt andre valpeshow og ble i dag BEST IN SHOW 4 VALP! Det var 5 samojedvalper påmeldt.

Polarhiet's Joyful White Spirit "Alvin" har blitt 11 mnd. Han fikk en super Excellent og ble nr 2 i juniorklasse.

N UCH Polarhiet's Zealous Helios "Milo" bestemte seg for å røyte underulla til denne utstillingen, men gjorde det supert alikevel med CK beste hanne og BIM. Forøvrig eneste hanne med Ck denne dagen.

Allegaisas Dancer Of Polarhiet "Katja" 9.5 mnd og stilte for første gang i juniorklasse. Hun overasket stort og ble BIR og fikk sitt første CERT!! ja det er litt av en prestasjon for en så ung hund og vi er selvsagt kjempestolte!

Polarhiet's Great N'Fancy Dancer "Nooki" har blitt 20 mnd og hun stilte på sin andre utstilling og denne gang i unghundklasse. Hun bestemte seg også for å kaste ulla til denne utstillingen, men hun trengte trening og viste seg frem til en flott Excellent.

Polarhiet's Exclusive Arctic Dream "Betty" 22 mnd stilte i åpen klasse også hun i bikini, men fikk en fin Excellent og ble nr 2 i klassen.

N UCH NJV-17 Polarhiet's Zoetic Artemis "Zoe" har passert 3 år og hatt valper siden forrige show for 1 år siden. Zoe stilte for første gang i championklasse. Hun er ennå ikke helt i pels etter valpene, men flott alikevel. Hun fikk CK og ble 2 beste tispe

Polarhiet stilte oppdrettergruppe med Milo, Alvin, Zoe og Nooki - vi fikk Hederspremie og ble BEST IN SHOW Oppdretter!!!

Dommer for dagen var Arne Foss.

Jeg sier bare WOW for en dag! Retter en stor og ydmyk takk til alle som bidrar gang på gang til at dette er mulig <3

 

Allegaisas Dancer Of Polarhiet "Katja" 9.5 mnd slo til med BIR på sitt første show i juniorklasse

 


 

6 februar

- Nasjonal utstilling i Letohallen -

Polarhiet's I'm Rockin' Love "Noma" har vært på utstilling i Letohallen sammen med sine. Hun åpnet utstillingsåret for "hiet" med en flott Excellent i juniorklasse.

Gratulerer så mye Noma & Karoline, og tusen takk for det fine bilde!

 

Polarhiet's I'm Rockin' Love "Noma" - 12 mnd

 


 

21 januar

- Valpeshow -

Polarhiet's Kickstart My Heart "Jippi" har vært på sitt første valpeshow 4.5 mnd gammel. Det var 5 samojedvalper for dommer Heidi Hagen. Jippi fikk en flott kritikk, HP og ble nr 2 i sin klasse 4-6 mnd.

En fin start for Jippi og vi gleder oss til neste show!

 

 


 

17 januar

- Valpenytt -

M2 kullet er straks 2 uker og det er en skikkelig bedagelig gjeng, de spiser og sover, spiser og sover....øynene har begynt å åpne seg og Noor nyter fortsatt sin rolle som mor.

N2 kullet er 1 uke i morgen og alle har blitt gode og runde. Zhara er en flink mor som passer godt på sine små.

Alle valpene er bekreftet reservert og det er sendt mail til alle på ventelisten som ønsket valp på denne tiden. Vennligst gi oss beskjed om du venter på mail, men ikke har mottatt noen.

Det er usikkert når vi vil få vårt neste kull da det kommer an på så mye....vi har veldig mange som venter på valp fra oss så vi kan desverre ikke sette opp flere på venteliste akkurat nå.

Vi ønsker oss fortsatt en deleier i Trondheimsområde til hanne fra N2 Kullet og vi hører gjerne fra deg om dette kan være av interesse.

 


 

12 januar

- Valpenytt -

I går var det Zhara og King sine valper sin tur til å komme til verden. 4 hanner og 2 tisper består vårt N2 kull av og alle med fine vekter og matvett. Vi gleder oss stort over å ha fått 6 nye mirakel å bli kjent med de neste ukene.

En av hannene er født uten hale og jeg må innrømme at jeg tenkte veldig over hvilke konsekvenser dette vil få for en polarhund, men i løpet av natten forsto jeg at selvsagt vil han få et godt liv uansett. Det må være lov å være anneledes også i hundeverden så lenge det ikke går ut over helse og livskvalitet. Han er den som har øket vekten mest siden fødselen og ingen problemer med magen så alt er nok i orden der. Vi skal ta et røntgenbilde når han blir gammel nok for å se at alt er ok før han flytter til sitt fremtidige hjem.

Vi søker deg som kjenner på at dette er din gutt og ber deg kontakte oss uansett om du står på vår liste eller ikke. Valpen selges til redusert pris.

Nå må vi se an de neste kritiske døgn om alle er levedyktige før vi tar kontakt med alle på listen.

 

Polarhiet's Rock'n Roll Dream "Zhara" er utrolig stolt av sine juveler

 


 

5 januar

- Valpenytt -

Endelig kom dagen for at Noor og Milo sine valper kom til verden. Det ble en magisk fødsel hvor alt gikk etter ønskeboka. 2 hanner og 2 tisper består vårt M2 kull av og vi er så glade for dem <3

Ingen på listen blir kontaktet før N2 Kullet har kommet vel til verden om en ukes tid og ber om tolmodighet. Vår liste er lang, men alle vil få høre fra oss til slutt.

Deleier til tispe ønskes i Trondheimsområde til begge kull.

Polarhiet's Born To Be A Diamond "Noor" kort tid etter fødselen.

 


1 januar

- GODT NYTT ÅR -

 


 

29 desember

- Romjulsutstilling i Letohallen -

Fredag reiste vi til Letohallen for å delta på Nasjonal utstilling der lørdag. Det har blitt lite utstilling dette året og jeg såg frem til å ta turen dit for trivsel med hundene og samvær med fine folk. Vi hadde med Dasha som skulle i junior klasse for siste gang. Betty stilte i unghundklasse og Ruby ble også påmeldt da det viste seg at hun ikke ventet valper alikevel. Hun har veldig fin pels nå og det er 1.5 år siden hun var i ringen sist.

Dasha var først i ringen, hun har glede og energi til tusen og ble belønnet med Excellent og CK i juniorklassen, Betty fikk Excellent i unghundklasse og Ruby som ble vist frem av sin kjære oppdretter Manuela fikk Excellent og CK i championklasse. I beste tispeklasse trakk Ruby det lengste strået og ble beste tispe og til slutt BIM. Dasha ble andre beste tispe og vant sitt første CERT.

Tusen takk til alle som bidro til at dagen ble helt super!

Dasha og Betty har fått nye bilder på sine sider, tusen takk til Manuela for hjelp til fotografering.

 

Gratulerer Renate med BIR til flotte Bonzo - BIM ble vår Rubin vist av sin oppdretter Manuela