-Nyheter 2020-

Valper født 5 og 11 januar - alle valpene er reservert for ord salg....deleier ønskes!

Har du har spørsmål om oss, våre hunder, ønsker du å avtale tidspunkt for et besøk, eller ønsker plass du plass på vår fremtidige valpeliste? Du er velkommen til å ta kontakt med oss pr mail: polarhiet@hotmail.com eller mob: 93008988

Vi leter alltid etter aktiv familie/person i Trondheimsområde som kan tenke seg å være sameiere med oss til valp i våre fremtidige kull. Ta kontakt for mer info vedr betingelser og avtale om besøk


17 januar

- Valpenytt -

M2 kullet er straks 2 uker og det er en skikkelig bedagelig gjeng, de spiser og sover, spiser og sover....øynene har begynt å åpne seg og Noor nyter fortsatt sin rolle som mor.

N2 kullet er 1 uke i morgen og alle har blitt gode og runde. Zhara er en flink mor som passer godt på sine små.

Alle valpene er bekreftet reservert og det er sendt mail til alle på ventelisten som ønsket valp på denne tiden. Vennligst gi oss beskjed om du venter på mail, men ikke har mottatt noen.

Det er usikkert når vi vil få vårt neste kull da det kommer an på så mye....vi har veldig mange som venter på valp fra oss så vi kan desverre ikke sette opp flere på venteliste akkurat nå.

Vi ønsker oss fortsatt en deleier i Trondheimsområde til hanne fra N2 Kullet og vi hører gjerne fra deg om dette kan være av interesse.

 


 

12 januar

- Valpenytt -

I går var det Zhara og King sine valper sin tur til å komme til verden. 4 hanner og 2 tisper består vårt N2 kull av og alle med fine vekter og matvett. Vi gleder oss stort over å ha fått 6 nye mirakel å bli kjent med de neste ukene.

En av hannene er født uten hale og jeg må innrømme at jeg tenkte veldig over hvilke konsekvenser dette vil få for en polarhund, men i løpet av natten forsto jeg at selvsagt vil han få et godt liv uansett. Det må være lov å være anneledes også i hundeverden så lenge det ikke går ut over helse og livskvalitet. Han er den som har øket vekten mest siden fødselen og ingen problemer med magen så alt er nok i orden der. Vi skal ta et røntgenbilde når han blir gammel nok for å se at alt er ok før han flytter til sitt fremtidige hjem.

Vi søker deg som kjenner på at dette er din gutt og ber deg kontakte oss uansett om du står på vår liste eller ikke. Valpen selges til redusert pris.

Nå må vi se an de neste kritiske døgn om alle er levedyktige før vi tar kontakt med alle på listen.

 

Polarhiet's Rock'n Roll Dream "Zhara" er utrolig stolt av sine juveler

 


 

5 januar

- Valpenytt -

Endelig kom dagen for at Noor og Milo sine valper kom til verden. Det ble en magisk fødsel hvor alt gikk etter ønskeboka. 2 hanner og 2 tisper består vårt M2 kull av og vi er så glade for dem <3

Ingen på listen blir kontaktet før N2 Kullet har kommet vel til verden om en ukes tid og ber om tolmodighet. Vår liste er lang, men alle vil få høre fra oss til slutt.

Deleier til tispe ønskes i Trondheimsområde til begge kull.

Polarhiet's Born To Be A Diamond "Noor" kort tid etter fødselen.

 


1 januar

- GODT NYTT ÅR -

 


 

29 desember

- Romjulsutstilling i Letohallen -

Fredag reiste vi til Letohallen for å delta på Nasjonal utstilling der lørdag. Det har blitt lite utstilling dette året og jeg såg frem til å ta turen dit for trivsel med hundene og samvær med fine folk. Vi hadde med Dasha som skulle i junior klasse for siste gang. Betty stilte i unghundklasse og Ruby ble også påmeldt da det viste seg at hun ikke ventet valper alikevel. Hun har veldig fin pels nå og det er 1.5 år siden hun var i ringen sist.

Dasha var først i ringen, hun har glede og energi til tusen og ble belønnet med Excellent og CK i juniorklassen, Betty fikk Excellent i unghundklasse og Ruby som ble vist frem av sin kjære oppdretter Manuela fikk Excellent og CK i championklasse. I beste tispeklasse trakk Ruby det lengste strået og ble beste tispe og til slutt BIM. Dasha ble andre beste tispe og vant sitt første CERT.

Tusen takk til alle som bidro til at dagen ble helt super!

Dasha og Betty har fått nye bilder på sine sider, tusen takk til Manuela for hjelp til fotografering.

 

Gratulerer Renate med BIR til flotte Bonzo - BIM ble vår Rubin vist av sin oppdretter Manuela