- Planlagte kull -


Valper ventes ca 30 juli 2018 etter:

Polarhiet's Touch Of Magic "Scott" og Polarhiet's Shine Your Light On Me "Akira"

Reservasjon er åpen for hannvalper fra denne kombinasjonen

Far: Polarhiet's Touch Of Magic

HD: A

Øyne: OK

 

Mor: Polarhiet's Shine Your Light On Me

HD: A

Øyne: OK

 

Stamtavlen til valpene

   

Scott er fra vårt T kull og han er kullbroren til vår Emmily. Han er en stor hannhund, med et nydelig hode. Pelsen er kort og tett og svært lett og holde i orden. Han har lange bein med passende benstamme og har et vennlig og trivelig lynne. Han trives ikke på utstilling så vi er fornøyd med at han har oppnådd en fin Excellent på Norsk Polarhundutstilling på Sona i Hegra høsten 2016. Han fungerer utmerket som familie og brukshund. Dette blir Scott sitt første kull.

Se mer om Scott på siden hans her >>>

Akira er fra vårt S kull og hun er nå 3.5 år gammel. Hun er lita, men veldig fint proposjonert og bygd med nydelige bevegelser. Hun har også oppnådd Excellent på utstilling blandt annet på Norsk Polarhundklubb sin hovedutstilling på Sona i Hegra høsten 2017. Hun fungerer utmerket til daglig i en travel småbarnsfamilie og er den vennligste sjel man kan tenke seg rundt barna. Dette blir Akira sitt første kull.

Se mer om Akira på hennes side her >>>

Vi selger valper til mennesker som ferdes mye i naturen sommer som vinter, og som ønsker en hund for å gjøre sitt friluftsliv mer berikende.

Kullet er godkjent etter Norsk Polarhundklubb og Norsk Kennel Klubb sine retningslinjer for avl

Vi ser frem til å høre fra dere :)

 


 

Polarhiet's White Kull - 7 uker

Conan, Odin, Noa og Molly