Polarhiet's Shine Your Light On Me

Født: 20 desember 2014

Reg nr: NO55846/14

 

Øyne: UA (juni-20) Øyehår påvist-mild

Gonioskopi: uttalt - åpen vinkel (juni-20)

Hofter: A (Index: 105)

Høyde: 50 cm

 

Antall Kull: 1(4 avkom)

stamtavle>>>

 

 

 

 

 

 

 

   

Akira er fra Nova sitt andre valpekull og vårt S kull. Hennes far er vår Leon. Akira bor hos min sønn og hans familie og det synes vi er stor stas. Navnet er i tråd med hennes far "Shine Like Jagger" og Akira er bestemt av hennes familie. Vi ønsker henne velkommen til kennelen og vi gleder oss veldig til å se hvordan hun utvikler seg i fremtiden.

Akira debuterte på valpeshow 5 mnd gammel på Fannrem travpark med å bli BIR valp med en fantastisk kritikk og BIG 2 for dommer Svein Helgesen Lørdag. Dagen etter ble hun BIR og BIG for dommer Per Harald Nymark og R.BEST IN SHOW for Hanne Laine Jensen fra Danmark. Ei strålende helg for lille Akira.

Akira er rtg fri for HD A og hun er øyelyst fri for øyesykdommer tre ganger og senest i juni-20. Hun er gonioskopert med åpen øyevinkel i januar -16. Ny gonio i juni -20 viste forandringer med litt over 50 på det ene øyet så diagnose uttalt. 2 av avkom er gonioskopert den ene mild og den andre moderat.

Akira sitt første valpekull ble født på dag 55 i drektigheten den 22 juli 2018. En død valp fikk morkakeløsning og det hastet og få ut valpene. Vi fikk noen døgn i usikkerhet, men plutselig så snudde det og de 4 små begynte å legge på seg. En stor glede for oss alle.

 

 

Utstillingsresultater

(minimum BIM som valp og Exc som voksen)

2x BIR valp

1x BIG 1 valp

1x BIG 2 valp

1x BIS 2 valp

 

2x Excellent

 

 

 

R.BEST IN SHOW valp på Nasjonal utstilling

 

Akira blir BIS 2 valp på Fannrem Travpark 31.05.15 for dommer Hanne Laine Jensen (DK)