Dr. Wolf Drive Me Crazy

Født: 20 juni 2014

Død: 5 desember 2014

 

 

 

 

 

   

Velkommen til Norge Driver! Denne nydelige gutten er King og Alice sin halvbror og fra samme oppdretter. Tusen takk Nedim for tilitten!

Det ble svært kort tid vi fikk beholde denne drømmen av en liten gutt, men store spor satte han etter seg...R I P <3

 

 

Showresultater

(minimum BIM som valp og CK som voksen)

2x BIR valp

1x BIG 2 valp

1x BIG 3 valp

 

 

5 desember 2014

-Himmelen har fått en ny stjerne-

Noen dager blir bare helt anneledes enn hva man kunne drømme om...glede og sorg....to motpoler som begge har stor kraft og etterlater seg mye...dagen i går var en slik dag for oss da vi startet den 4 desember 2014 med å gi 5 valper et liv, en fin fødsel og 5 velskapte små, en stor gave og en stor glede!

Lille Driver har slitt med urinveisinfeksjon/infeksjon helt siden han kom til Norge. Hans vetrinær ville undersøke hans nyrer nøye for å se om de jobbet slik de skulle. Hun syntes han var blek og likte ikke at han brukte så lang tid på å bli frisk. Han var så levende og glad, og han hadde en fantastisk sjel... ja jeg tør påstå han var unik....jeg har kjent mange valper, men han var spesiell. Det kunne bare ikke være noe alvolig galt med han...kl 13.43 den 4 desember ringer de fra Heimdal Dyreklinikk med nedslående resultater fra prøvene....Driver har en alvolig nyresvikt og det er desverre ingen ting som kan hjelpe han...han var alledrede ganske inntørket og han hadde store plager.

Han har i den korte tiden han bodde her hos oss gitt oss så mye glede og vi har så gode minner om lille gutten vår...vi fulgte han inn i evigheten og lå sammen med han til han var borte...han gav oss sin siste nuss før han trakk sine siste sukk og forlot oss....

Farvel lille engel <3

 

Den ene nyren til Driver ble sendt inn for obduksjon og det er påvist at svikten ikke skyldes en medfødt arvelig nyresvikt, men en nyresvikt forårsaket av ubehandlet infeksjon i tidlig alder. Det forklarer hvorfor han ikke ble frisk etter 4 antibiotikakurer etter at han kom til oss...