Polarhiet's Nobody Moves Like Me

Født: 26 januar 2013

Reg nr: NO32264/13

 

Øyne: UA (des-20)

Gonioskopi: UA (des-20)

Hofter: A (index:111)

Høyde: 58.5 cm

 

Antall Kull: 4 (21 avkom)

Stamtavle >>>

 

 

 

 

 

 

Den 26 januar 2013 fikk Kalinka sitt første valpekull, og vi fikk 2. generasjon etter vår Emmy. På den andre siden er vår stam mor Bea kullets oldemor, så dette er også vår 3. generasjon etter henne. Dette er et kull vi har sett vel frem til å skape til verden og forventningene har vært store. Kullet består av 3 hanner og 4 tisper, to av valpene blir i kennelen og begge bor hos forvert.

Vår gutt heter Simba til daglig. Vi gleder oss over å få være så heldige å beholde en hanne fra denne kombinasjonen i vår kennel og ser frem til å se han vokse opp. Simba bor på en gård sammen med sin forvert Eva og hennes familie og andre dyr. Simba er en supersnill, avbalansert og trivelig ung gutt som vi har stor tro på for fremtiden.

Simba har deltatt på 4 valpeshow hvor han slo til med å bli BEST IN SHOW på sitt siste show for dommer Per Harald Nymark etter å først blitt BIR av 8 valper for dommer Eli-Marie Klepp. Utstillingen ble arr av Polarhundklubben avd. Midt Norge og var på Stavsøra ved Trondheim.

Simba er nå blitt en flott unghund med et herlig temprement. Han har til nå vunnet 3 nasjonale CERT samt BIR/BIM. Han ble beste hanne og BIM på Polarhundutstillingen sin utstilling på Fannrem i sept-14 for dommer Robert Sellevik.

Simba er rtg med A hofter og øyelyst 4 ganger, senest i desember-20. Han ble samtidig gonioskopert UA for andre gang.

Simba sitt første valpekull og vårt V Kull ble født her hos oss den 13 august 2015. 5 store sterke hanner og 2 tisper, moren til valpene er vår Danske import Foxy.

Simba sitt andre kull og vårt B2 Kull ble født her hos oss den 10 september 2017. 7 store fine valper, 3 hanner og 4 tisper. Moren til valpene er vår Danske import Dixie. Vi har Polarhiet's Born To Be A Hurricane "Kito" og Polarhiet's Born To Be A Diamond "Noor" på sameie fra dette kullet.

Det tredje kullet til Simba kom 28 november 2017 og er vårt C2 Kull. Mor til valpene er Fia. Fra dette kullet har vi Polarhiet's Come On Let's Play "Riiko" som bor hos en familie på sameie.

Simba sitt fjerde kull kom til verden 25 juni 2018 og er vårt G2 Kull. 4 hanner og 3 tisper som alle er friske og fine. Gleden er stor over det og vi ser frem til å bli kjent med nye 7 Simba og Fia hjerter. Vi har Polarhiet's Great N'Fancy Dancer "Nooki" fra denne kombinasjonen på sameie.

Simba skal ikke ha flere kull før alle valper han nå er far til har blitt helsesjekket. Da tar vi stilling til om han skal få flere kull eller gå i pensjon. Helsesjekk på avkom etter Simba er strålende og gemytt på avkom er bare helt vidundelig. Vi har derfor øyelyst han på nytt inkl gonio med UA som resultat. Vi planlegger nytt kull etter Simba i 2021.

 

 

Utstillingsresultater

(minimum BIM som valp og CK som voksen)

1x BIR valp

1x BIS valp

 

5x CK

3x CERT

2x R.CERT

 

3x 1 BHK

1x 2 BHK

1x 3 BHK

 

2x BIR

1x BIM

 

1x BIG 3

 

 

 

Simba blir BIS valp på Stavsøra 12.10.13

Dommer BIS: Per Harald Nymark