-Nyheter 2019-

Valper er bekreftet ventet i uke 1 og 2, se siden PLANLAGTE KULL

Har du har spørsmål om oss, våre hunder, ønsker du å avtale tidspunkt for et besøk, eller ønsker plass du plass på vår fremtidige valpeliste? Du er velkommen til å ta kontakt med oss pr mail: polarhiet@hotmail.com eller mob: 93008988

Vi leter alltid etter aktiv familie/person i Trondheimsområde som kan tenke seg å være sameiere med oss til valp i våre fremtidige kull. Ta kontakt for mer info vedr betingelser og avtale om besøk


29 desember

- Romjulsutstilling i Letohallen -

Fredag reiste vi til Letohallen for å delta på Nasjonal utstilling der lørdag. Det har blitt lite utstilling dette året og jeg såg frem til å ta turen dit for trivsel med hundene og samvær med fine folk. Vi hadde med Dasha som skulle i junior klasse for siste gang. Betty stilte i unghundklasse og Ruby ble også påmeldt da det viste seg at hun ikke ventet valper alikevel. Hun har veldig fin pels nå og det er 1.5 år siden hun var i ringen sist.

Dasha var først i ringen, hun har glede og energi til tusen og ble belønnet med Excellent og CK i juniorklassen, Betty fikk Excellent i unghundklasse og Ruby som ble vist frem av sin kjære oppdretter Manuela fikk Excellent og CK i championklasse. I beste tispeklasse trakk Ruby det lengste strået og ble beste tispe og til slutt BIM. Dasha ble andre beste tispe og vant sitt første CERT.

Tusen takk til alle som bidro til at dagen ble helt super!

Dasha og Betty har fått nye bilder på sine sider, tusen takk til Manuela for hjelp til fotografering.

 

Gratulerer Renate med BIR til flotte Bonzo - BIM ble vår Rubin vist av sin oppdretter Manuela

 


 

13 desember

- Valpenytt -

Det ble desverre ikke valper etter Ruby og Kazan. Det er ikke godt å si hva som skjedde og synd er det, men vi må bare se fremover.... Vi venter 2 kull på nyåret og gleder oss over det. Både Noor og Zhara har vært på ultralyd og det var flere bankende hjerter og se hos begge. Terminene er ca 4 og ca 11 januar. Vi kan ikke reservere flere valper for ordinært salg, men vi ønsker oss sameiere i Trondheimsområde til både tisper og hanner fra begge kull. Ta kontakt med oss for avtale om besøk :)

 


 

7 desember

- Valpenytt -

L2 Kullet har blitt 8 uker og i dag reiste den første av de tre guttene til sitt nye hjem. Aiko eies i sameie og har flyttet til Trondheim sammen med Isabel og Lars.

Polarhiet's Let The Party Begin "Aiko" har fått sin egen side som kan sees her >>>

 

 


 

4 desember

- Valpenytt -

2 kull er bekreftet på vei og vi ønsker oss sameiere til begge kull.

Ta kontakt for avtale om besøk for en uforpliktende prat. Desverre må vi avvente flere reservasjoner for ordinært salg uten særavtale.

 


 

11 november

- Valpenytt -

L2 Kullet har fått egen side under siden KULLENE og fått plass på siden HD/YNE

 


 

3 november

- Polarhundutstilling i Levanger -

I går deltok vi på Norsk Polarhundklubb avd Midt Norge sin utstilling for 17 året på rad, denne gang var den på Levanger Camping. Det var 54 samojeder påmeldt for dommer Annica Uppstrøm fra Sverige. Hvordan det gikk med oss ser du under siden RESULTATER.

Jeg kan ikke si annet enn at jeg er veldig godt fornøyd me dagen og retter en stor takk til sameiere, forverter og alle andre for all hjelp og at dere bidro til en herlig dag.

Riiko og Alvin 2 har endelig fått nye bilder på sine sider.

 

Polarhiet's Great N'Fancy Dancer "Nooki" blir BEST IN SHOW JUNIOR på sin første utstilling

Foto: Berit Grydeland

 


31 oktober

- Valpenytt -

Valpene til Zoe og Kito har flyttet til sine nye hjem. Alt vel så langt <3

 


 

15 oktober

- Valpenytt -

Gaia og Kazan har fått 3 hannvalper den 12 oktober.

Guttene er reserverte.

 

Gaia er så stolt mor og nyter virkelig sin nye rolle

 


 

15 september

- Valpenytt -

Zoe og Kito sine valper er nå 2 uker og de har fått sin første ormekur. Øynene har begynt og åpne seg og det er mer aktivitet i valpebingen. De vokser fort og etter 5 dager hadde alle doblet fødselsvekten sin. Alt ser ut til å være i sin skjønneste orden og mor Zoe er en supermamma for sine små.

Valpene har fått sin egen side under KULLENE og også fått sin plass under HD/ØYNE. De er også forhåndsregistrert i NKK og fått bokført sine stamboknavn.

 

Orange hanne 2 uker

 


 

2 september

- Valpenytt -

I går kom Zoe og Kito sine valper som perler på en snor. 6 valper ble født på 1 time og 20 minutter! nr 5 i rekken, ei lita tispe var desverre død, men vi har 4 flotte gutter og 1 tispe og bli kjent med i tiden som kommer.

Det ble desverre ingen tispe for salg fra dette kullet da vi beholder den vi fikk på sameie. Vi venter nytt kull ca 15 oktober så vi håper at noen av de som står på liste for tispe kan få en ny mulighet da.

Alle valpene er reservert for ordinært salg, men vi ønsker oss sameier til en av hannene i Trondheimsområde.

 

 


 

1 september

- Utstilling i Steinkjer -

I går deltok jeg på Nasjonal utstilling i Steinkjer med Katja, Milo, Kito, Betty og Noor, Sanna kom også i sin fine bikini :) Bikini har Betty også, men pelsen er på vei og all trening er god trening :)

Det var en super dag med trivelig atmosfære både i og utenfor ringen. Hvordan det gikk med alle ser du under siden RESULTATER.

Vi gratulerer P. Born To Be A White Star "Siku" og Berit med 3 beste hannhund med R.CERT!

Vi stilte også i oppdretterklasse med Siku, Milo, Betty og Noor, vi ble til slutt BEST IN SHOW 4

Det var 21 samojeder som var påmeldt til dommer Henry Stanley fra Irland.

Tusen takk til mitt reisefølge Elisabeth for nok en herlig dag sammen, og hurra for Milo <3

Milo har fått plass på siden CHAMPIONS

 

N UCH Polarhiet's Zeaulous Helios "Milo" & Polarhiet's Born To Be A Diamond "Noor"

 


 

16 august

- Valpenytt -

Sommeren er på hell og ukene frem mot fødsel av vårt ventede kull går mot slutten. Det er nå 3 uker igjen av drektigheten til Zoe og hun har blitt synlig større og mye tyngre så det er ingen tvil om at vi venter valper :)

Vi har hatt en parring til og info om dette kullet kommer snart....våre reservasjonslister er fulle for ordinært salg, men vi ønsker oss sameiere til en hanne fra hvert kull og kanskje en tispe fra et av kullene. Ta kontakt så du kan høre om dette er noe for dere. Vi anser hunden som solgt, men kjøper oss avlsretten.

Kennelen har også fått et nytt tilskudd som vil få sin egen side etter hvert. Hun er ei artig, bestemt og oppfinnsom frøken som har fått navnet Katja. Hun og tante Alice er blitt erteris og viser tydelig at de setter stor pris på hverandre.

Ellers så håper jeg at jeg får litt mer tid til oppdatering når høsten er her....

 


 

29 juni

- INT NKK Trondheim -

I dag har jeg vært på NKK utstillingen på Leangen travbane i øsende regn. Jeg hadde meldt på tre hunder og kun Dasha som bor her hjemme. Hvordan det gikk med dem kan du se på siden RESULTATER. Jeg er strålende fornøyd med dagen og hundene, og takker alle fine for en trivelig dag :)

I går etter badingen tok vi nye bilder av Polarhiet's Born To Be A Hurricane "Kito" som har blitt en stor flott hannhund tross at underulla ble igjen i fønebua.

 

 


 

23 juni

- Utstilling på Storås -

I dag har det vært dag to av årets dobbelutstilling på Storås. Været har vært veldig skiftende med perioder med sol, regn og vind og flyvende telt. Humøret til meg og mitt reisefølge har det ikke vært noe å si på og vi har virkelig kosa oss. Jeg har følt for en pause med utstilling og har vært helt borte fra det i et halvt år. Jeg hadde meldt på 2 hunder som bor hjemme, men bestemte meg for å ta med bare Dasha for å se om jeg kunne finne igjen gleden med utstilling og litt kvalitetstid sammen med henne alene. Hun har ikke vært i ringen siden januar så spent det var jeg, men vår Dasha som har blitt 10.5 mnd synes dette er gøy og hun fikk flotte kritikker og CK 2 BTK og R.CERT begge dagene. Jeg synes det er et utrolig flott resultat og er bare sååå stolt av henne.

3 av våre sameiere var der med sine hunder. P. Fast'N Furious "Rambo" fikk VG lørdag og Excellent søndag og han ble vist av Oda, sameierfamiliens eldste datter. P. Zealous Helios "Milo" la igjen all pels hjemme, men all trening er god trening og han gikk Excellent lørdag og VG søndag. Milo ble vist av matmor Elisabeth. Lille P. I'm Rockin' Love "Noma" på 5 mnd og første gang i ringen fikk HP og BIR valp begge dager. Søndag endte hun opp med BEST IN SHOW 3 sammen med sin matmor Christine. Ja det er bare å ta av seg hatten! Ingen av de har vært med på dette før og læringskurven på 2 dager skøyt fart i rekordfart!

Gratulerer så mye alle sammen!

I dag tok vi bilder av Noma, tusen takk for hjelpen Elisabeth, takk også alle fine for en koselig helg som alltid!

 

BEST I GRUPPEN!

BEST IN SHOW 3!

Nydelige Noma - 5 mnd

 


 

22 juni

-Utstilling på Storås -

I dag har jeg vært på Storås og deltatt på Nasjonal utstilling, og i den forbindelse har Dasha fått nytt bilde på sin side.

Ny dag venter i morgen og fullstendig oppdatering kommer etter hvert.

 

Snowmist Dash Out For Money "Dasha" - 10.5 mnd

 


19 mai

- Valpenytt -

Valpene til Foxy og Storm har funnet seg godt til rette i sine nye hjem og huset er tomt for små rakkere for denne gang.

P. Joyful White Spirit "Alvin" har flyttet ikke langt fra oss og eies i sameie med familien Mellingen på Ler.

P. Joyful White Angel "Alita" har flyttet til Mjøndalen til Elise og Per Arne.

P. Joyful White Dancer "Nola" har flyttet til familien Pettersen i Sørumsand. De kjøpte sin første samojed Luna hos oss for 13 år siden, og Luna kom fra vårt aller første kull.

Vi ønsker alle tre Lykke til på ferden vidre og takker eierne for at de valgte oss <3

 


20 mars

Valpenytt

Foxy og Storm fikk 1 hanne og 2 tisper 11 mars. Alle valpene er reservert

 


20 februar

- Helseresultater -

Polarhiet's You Make Me Crazy "Prince" er øyelyst UA for andre gang og gonioskopert UA

Polarhiet's You Rock My World "Alvin" er øyelyst UA for andre gang

Dr. Wolf Here Comes Trouble "Hugo" er øyelyst UA for andre gang

 

D2 Kullet er under helsesjekk og så langt har 7 av 10 fått avlest sine hoftebilder med supre statuser.

1 har fått B, 1 har fått A/B og 5 har fått A

5 av 10 er øyelyst alle med friske øyne

Vi sier TUSEN TAKK til alle valpekjøpere som helsesjekker hunden sin

 


 

10 februar

- Nye bilder av Dennis -

I dag har jeg og Andrea tatt nye bilder av Polarhiet's Dream About Trouble "Dennis" som har blitt 13 mnd.

Siden hans er oppdatert med nye bilder og helseinformasjon

Han har også fått plass under siden AVLSHANNER selv om han ennå er for ung for avl

 

 


29 januar

- Valpenytt -

Hera og Scott sine valper er inn i sin andre uke og vektene øker og viser at de får nok melk. Desverre ble to av valpene engler så vi har nå 8 valper, 5 tisper og 3 hanner. Det er så trist når det skjer, men vi må bare nyte de de vi har. Naturen gir og naturen tar....

Alle som fikk tilbudet om valp i første omgang takket ja og alle 8 valpene er reservert.

 

Polarhiet's I'm Mr. Black - 1 uke og 2 dager

 


 

26 januar

- Valpeshow -

Dasha har vært på sitt andre valpeshow og det gikk kjempebra. Hun fikk god konkuranse av Linus fra vårt G2 Kull. Dasha ble BIR og Linus BIM. I gruppefinalen gikk hun til topps i sterk konkuranse og ble BEST I GRUPPEN 1! I BIS finalen ble hun ikke plassert, men hva gjør vel det. Vi er strålende fornøyd med vårte yngste tilskudd og kunne ikke vært mer stolt.

Dasha sin side er oppdatert

 

Snowmist Dash Out For Money "Dasha" - 5.5 mnd

 


 

22 januar

- Utstillingsresultater -

Fredag kjørte vi til Letohallen for å delta på Nasjonal utstilling på lørdag. Vi hadde med Polarhiet's Dream About Trouble "Dennis", Polarhiet's Zealous Helios "Milo", Polarhiet's Exclusive Arctic Dream "Betty" og NJV-17 Polarhiet's Zoetic Artemis "Zoe". Resultatene kan sees på siden RESULTATER. Det var en streng dommer som ville hundene skulle være ferdig utviklet før de fikk CK. Gleden var desto større da NJV-17 Polarhiet's Zoetic Artemis "Zoe" som stilte for første og siste gang i åpen klasse fikk en flott kritikk og CK. Hun vant sitt fjerde CERT og ble NY NORSK CHAMPION!! Det var på første forsøk etter at hun ble 2 år tidligere denne måneden. Vi er selvfølgelig kjempestolte og jeg gleder meg veldig til vi skal debutere i championklasse.

Tusen millioner takk til alle som bidro til at dette ble mulig å få til denne dagen <3

 

N UCH NJV-17 Polarhiet's Zoetic Artemis "Zoe"

 


 

21 januar

- Valpenytt -

Polarhiet's Xcuse Me I'm Nr One "Hera" og Polarhiet's Touch Of Magic "Scott" fikk i går 10 valper, og alt er bra med mor og barn.

Vi tar kontakt med alle på listen i løpet av den neste uken.

Vi nyter vi de nyankomne og gleder oss til de ukene som nå står foran oss.

 

 


 

14 januar

- Valpenytt -

Polarhiet's Xcuse Me I'm Nr One "Hera" har vært på drektighets røntgen i dag og det er ingen tvil om at hun har arvet sin mors fertilitet.

 

dag 53 i drektigheten


 

2 januar

- Valpenytt -

Hera er definitivt drektig og nedtellingen til fødselen har startet, vi gleder oss veldig!

N UCH Polarhiet's White Spirit Of Atlas "Storm" og White Samoyeds Foxy Of Eddie "Foxy" har begge vært å fornyet sine øyelysingsattester i dag. Begge er godkjent for avl og håpet er en parring mellom disse to om en ukes tid. Det vil bli Storm sitt første kull og Foxy sitt andre. Storm ble 3 år rett før jul og Foxy blir 6 år i februar. Dette er en spennende kombinasjon som vi lenge har ønsket oss og nå er tiden inne. Kullet blir godkjent etter Polarhundklubben sine retningslinjer for avl.

Vi har mange på liste og kan desverre ikke reservere flere valper på nåværende tidspunkt