-Nyheter 2022-

Har du har spørsmål om oss, våre hunder, ønsker du å avtale tidspunkt for et besøk, eller ønsker plass du plass på vår fremtidige interesseliste? Du er velkommen til å ta kontakt med oss pr mail: polarhiet@hotmail.com eller mob: 93008988

Vi leter alltid etter aktiv familie/person i Trondheimsområde som kan tenke seg å være sameiere med oss til valp i våre fremtidige kull. Ta kontakt for mer info vedr betingelser og avtale om besøk


3 august

Vårt V2 kull ble født i morgentimene i dag 3 august 2022 etter Polarhiet's Come On Let's Play "Riiko" & Polarhiet's New Dancer Of King "Lykke". Fødselen gikk etter ønskeboka og mor og barn har funnet roen. Dette er både Riiko og Lykke sitt første kull og vi bygger vidre på vårt avlsarbeide i flere ledd i stamtavlen.

Valpene er reservert

 


 

2 august

Det har kommet nye indexbergninger og hundenes index er oppdatert. De tre nye er fra R2 kullet hvor Balto fikk index på 111, søster Pi 110 begge med A hofter. Søster Wilma fikk 102 med C hofter. En index vi er veldig fornøyd med og som er sterk for rasen.

 


 

24 juli

U2 kullet har rundet 8 uker og 4 av 5 har forlatt hiet og flyttet til sine familier. Vi leter fortsatt etter rett hjem til hannen Spirit på sameie. Ta kontakt ved interesse.

Kullet har fått plass under KULLENE og de tre valpene vi har med oss vidre på deleie har fått egne sider. De to andre har vært så heldige å få flytte til tidligere valpekjøpere. Ludvig til Tretten hos familien Brattås som hadde Snoopy fra vårt A kull og Deisi til Bergen hos familien Hetland Lende som hadde Dorris fra vårt H kull. Vi takker familiene for at de igjen valgte oss pg vi takker også ydmykt familiene som lar oss være deleiere til Beaivi som er flyttet til Trondheim og Lita som er flyttet til Melhus.

 


 

12 juli

Polarhiet's Take Me To The Top "Emily" og Polarhiet's Dream About Love "Sanna" har vært i Tresfjord på dobbel nasjonal utstilling sammen med JK og Solfrid (Polarhaugen). Hvordan det gikk med dem ser du under RESULTATER.

Emily takker så mye for turen!

 


 

27 mai

Polarhiet's Great N'Fancy Dancer "Nooki" og N UCH Matyella Clown Du Soleil "Baron" har fått 2 hanner og 3 tisper 27 mai 2022.

Vi ønsker oss deleier til hanne. Bor du i Trondheim/omegn og vil høre mer om dette så send meg en utfyllende mail om deg til polarhiet@hotmail.com videre avtaler vi tid for besøk før en avgjørelse blir tatt.

Vi ser frem til å høre fra deg :)

 

Kullet har fått plass under KULLENE

 


 

15 mai

I helgen har Polarhiet's Joyful White Spirit "Alvin" og matfar Anders deltatt på Atlanterhavsutstillingen i Kristiansund. Alvin fikk stor cert på Polarhundutstillingen på Levanger i 2021 med matfar som trener og handler og de to blitt et supert team. Denne helgen resulterte det med beste hanne og CERT begge dager, og Alvin ble NY NORSK UTSTILLINGSCHAMPION søndag for dommer Rodi Hubenthal.

Vi gratulerer hjertligst!

Alvin har fått plass på siden CHAMPIONS og siden hans er oppdatert.

 


 

8 mai

I går kjørte jeg Alicia, Hopi og Storm til Polarhundklubbens utstilling på Frya Leir og resultatene kan sees på siden RESULTATER.

Alicia har fått nye bilder på siden sin.

 


 

2 mai

Vi har vært på 2 doble utstillinger de siste to helgene og alle resultater kan sees på siden RESULTATER.

Vi er stolte over å kunne meddele at vår Polarhiet's Ms. Faethusa O'Helios "Kalida" har blitt NY NORSK UTSTILLINGSCHAMPION! Hun har fått plass på siden CHAMPIONS

NJV-21 Polarhiet's Qanik Hopi O'Ino "Hopi" ble fullcertet lørdag så nå må hun bli to år før hun kan ta det siste CERT for å bli Champion.

Vi er også veldig glade over å kunne meddele at vi venter valper ca 28 mai. Interesselisten er stengt, men vi ønsker oss deleiere i Trondheim/omegn. Ta gjerne kontakt for avtale om uforpliktende besøk. Det gjelder hannhund, men tispe er også aktuelt.

Polarhiet's Dream About Love "Sanna" og N UCH Polarhiet's Born To Be A White Star "Siku" har bestått langdistansetest 2x3 mil. Sanna har også bestått kortdistansetest 10 km og begge hundene er på god vei mot å bli NORSKE TREKKHUNDCHAMPIONS!! Det er bare å ta av seg hatten for eiere og deleiere. Berit Grydeland og Polarhaugen kennel.

Bilde er av den nybakte Champion Kalida.

 

 


 

24 mars

Polarhiet's Take Me To The Top "Emily" som har blitt 11 uker har fått nye bilder på siden sin.

 

 


 

24 februar

T2 kullet er snart klare til å begynne å forlate "hiet". Nok en gang har vi fått blitt kjent med 7 nye personligheter og ønsker dem alle mange år med fine opplevelser og god helse. Kullet har fått egen side under kullene og de tre vi skal ha med oss vidre på deleie får snart sine egne sider.

Bilde er av Taiko vår deleide hanne fra kullet.

 


 

8 februar

Benzo har fått nye bilder på siden sin. Han har blitt en flott ung junior som enda er i utvikling og vi gleder oss til å se han ferdig i fremtiden.

Whipped Cream's Party At Polarhiet - 9 mnd

 


 

11 januar

Storm har fått nye bilder på siden sin. Han har blitt en flott ung hanne, men best av alt er hans temperement og personlighet.

NJV-21 Polarhiet's Qanik Arctic Storm - 15.5 mnd

 


6 januar

Valpene er nå 3 døgn og alle virker sterke og friske så langt. Doaivva trives i sin nye rolle som mamma og vi koser oss begge to med å følge de små. Det er helt utrolig at de er så små og hjelpeløse uten syn og hørsel og om 8 uker er de klare for den store verden. Det skjer mye på kort tid og denne reisen er like spennende hver gang. Hvem er de? Når vi kjenner dem som best finner vi ut hvem som passer best hos de ulike valpekjøperne. Både hund og eier skal være tilfreds med hverandre.

S2 kullet er nå 10 uker og de har funnnet seg godt til rette i sine nye hjem. Vi gleder oss over å ha bidratt til at familier har fått sin etter lengtede samojed i sin familie. Alicia er her hjemme hos oss og har fått sin side under HUNDENE.

Siden til S2 kullet er oppdatert under siden KULLENE. De deleide hundene Pia, Max og Nila har fått sine egne sider.

T2 Kullet har også fått sin side under KULLENE.

 


4 januar

Valpene etter Doaivva og Tiko ble født 3 januar 2022. Vi ønsker oss deleier til tispe og hanne fra dette kullet. Bor du i Trondheimsområde og kan tenke deg dette er du velkommen til å sende meg en utfyllende mail til polarhiet@hotmail.com. Deretter blir du invitert på et besøk før avgjørelsen blir tatt begge veier. Ser frem til å høre fra deg :)