-Nyheter 2024-

Har du har spørsmål om oss, våre hunder, ønsker du å avtale tidspunkt for et besøk, eller ønsker plass du plass på vår fremtidige interesseliste? Du er velkommen til å ta kontakt med oss pr mail: polarhiet@hotmail.com eller mob: 93008988

Vi leter alltid etter aktiv familie/person i Trondheimsområde som kan tenke seg å være sameiere med oss til valp i våre fremtidige kull. Ta kontakt for mer info vedr betingelser og avtale om besøk


21 juli

Onsdag pakket jeg bilen og hadde med meg Polarhiet's You Are My Rose O'Iz-Rosie, N FI UCH NJV-21 Polarhiet's Qanik Hopi O'Ino-Hopi og Snowmist Rebel You Love-Rebel til Stoxa utenfor Stockholm på INT CACIB Show.

Turen startet i regn onsdag kveld og det regnet hele natten og til vi var fremme på hotellet i 12 tiden dagen etter. Det var et fantastisk fint hotell og sted bare en kort kjøretur fra utstillingsplassen. Været snudde til sol og varme utstillingsdagen.

Det var 14 samojeder påmeldt for dommer Christina-Bjerstedt Ohlsson fra Sverige og Rebel var først ut og han ble beste junior med CK og vant sitt tredje Junior CACIB i det tredje landet og ble dermed INTERNASJONAL JUNIORCHAMPION!! I beste hannhundklasse ble han 2 beste hanne. Rosie ble nr 3 i juniorklassen med Excellent og Hopi vant ch klassen med CK og ble tredje beste tispe med R.CACIB.

En fin dag i trivelig selskap og hundene er så greie å ha med på tur. Vel hjemme natt til søndag, slitene, men veldig fornøyde med turen. Takk til mitt reisefølge Karin for nok en fin tur :)

 

C.I.B-J Snowmist Rebel You Love - Rebel blir ny Internasjonal juniorchampion

 

N FI UCH NJV-21 Polarhiet's Qanik Hopi O'Ino - Hopi

 

Polarhiet's You Are My Rose O'Iz - Rosie

 


 

12 juli

Første uken i ferien kjørte vi til Finland på utstilling i Oulu 6 og 7 juli. Det var min første utstilling utenfor Sverige og Norge og jeg var veldig spent på hvordan hundene ville gjøre det og om jeg fikk med meg alt i og med at Finsk ikke er lett å forstå. Hundene imponerte begge dager og vi reiste hjem med 2 CERT og 4 R.CERT, samt JUN CACIB og NORDIC CERT.

Rebel i juniorklasse:

1x Jun.CACIB, dette ble hans andre i land nr to.

1x CERT som utløser FI CH nå han blir N UCH etter han er to år.

1x BIM

 

Storm i championklasse:

2x R.CERT

 

Alaska i åpen klasse:

2x R.CERT

1x R.CACIB

 

Hopi i Championklasse:

1x CERT = FINSK UTSTILLINGSCHAMPION

1x NORDIC CERT

1x BIR

 

Ruby i veteranklasse:

1x very good

 

Rosie i valpeklasse:

1x BIR valp (ingen finaler for valper i Finland)

 

N UCH FIN UCH NJV-21 Polarhiet's Qanik Hopi O'Ino - Hopi ny Finsk champion!

 


 

25 juni

I helgen har jeg vært på Stiklestad på dobbel Nasjonal utstilling i regi Miniatyrhundklubben. Dommer Lørdag var Kurt Nilsson fra Sverige og dommer Søndag var Svein Bjarne Helgesen fra Norge for de voksne og Anne Tove Stande fra Norge på valper.

Lørdag hadde jeg med Polarhiet's You Are My Rose O'Iz "Rosie", Snowmist Rebel You Love "Rebel" og Polarhiet's Take Me To The Top "Emily". Jeg var veldig i tvil om Emily burde bli igjen hjemme da all underull på kroppen løsnet denne uken, men hun ble med og jeg var så spent hvilken farge hun kom ut av ringen med. Dommeren gav henne en flott kritikk med CK i åpen klasse og hun trakk det lengste strået i BTK med sine bevegelser og fikk dermed det siste CERTET og ble NY NORSK UTSTILLINGSCHAMPION!. Emily har fått plass på siden CHAMPIONS.

Rosie har blitt over 8 mnd og skulle delta på sine siste to valpeshow før hun er junior i juli. Hun er bare helt fantastisk og travet seg til BEST IN SHOW 2 valp begge dagene! Kritikkene var helt supre og vi gleder oss til å ta fatt på de offisielle utstilllingene og juniorklassen senere i sommer. Rebel imponerte stort denne helgen og ble BEST IN SHOW begge dagene! Det var virkelig en magisk helg hvor vi koset oss både i og utenfor ringen i trivelig selskap med fine folk og en trivelig atmosfære.

Emily fikk være hjemme søndag og jeg ser frem til å stille henne i Championklasse med pels når den er tilbake.

Takk alle som bidro til at helgen ble så fin! Takk til arr og dommere for ei fantastisk helg! Takk alle som gratulerte, heiet og hjalp til der det trengtes! Takk for alle bilder og videoer som kom som perler på en snor!

Takk kjæreste hunder for ei magisk helg <3

 

 

 

 

 


 

10 juni

Denne helgen har NKK Trondheim på Varig Orkla Arena vært, og for første gang med dobbel utstilling med Internasjonal Lørdag og Nordisk Søndag. Været gikk fra sommervarme og sol på lørdag til kaldere tempratur og mye regn søndag. Det var 19 samojeder påmeldt begge dagene for svensk dommer lørdag og estisk søndag. Jeg hadde med Snowmist Rebel You Love "Rebel" begge dager, N UCH NJV-21 Polarhiet's Qanik Arctic Storm "Storm" begge dager, Polarhiet's Keeper Of The Faith "Solan" søndag. I tispeklasse hadde jeg med Polarhiet's Qanik Alaska O'Ino "Alaska" begge dager.

Lørdag:

Rebel vant juniorklassen med CK og fikk sitt første junior CERT og sitt første Junior Cacib, i beste hannhundklasse ble han 3 beste hanne og vant CERT og ble nå fullcertet.

Storm vant championklassen med CK og ble beste hann med CACIB og BIR.

Alaska ble andre beste i åpen klasse.

 

Søndag:

Rebel vant igjen juniorklassen med CK og fikk sitt andre Junior CERT og sitt første junior Nordiske CERT, i beste hannhundklasse ble han beste hannhund med Nordisk CERT og BIR - I finaleringen ble han shortlisted og var veldig flink :)

Solan vant åpen klasse med Excellent.

Storm vant championklassen med CK og ble 3 beste hannhund.

Alaska ble andre beste i åpen klasse.

 

Polarhiet's White Snowchaser D'Ice - Isa og Berit var også der begge dager og Isa fikk very good i unghundklasse lørdag og ble beste unghnd med CK R.CERT, 2 beste tispe med R.Nordisk CERT søndag. Vi gratulererså mye!

Det ble ei stålende helg resultatmessig og hundene var så flinke begge dagene. Trivelig selskap satte prikken over det hele og takker gode venner for god hjep og ei fin helg. Ingen nevnt , ingen glemt

 

En stor gratulasjon til Catch My Spirit med BIM begge dagene til de fineste jentene Neera på lørdag og Breeze på søndag.

 

Snowmist Rebel You Love "Rebel" ble BIR søndag, her i finaleringen hvor han ble shortlisted av 35 BIR vinnere

 

N UCH NJV-21 Polarhiet's Qanik Arctic Storm "Storm" ble BIR Lørdag

 


 

5 juni

Lørdag var vi på valpeshow i Selbu arr av Selbu Trekk og Brukshundklubb med fire valper. Shine Bright Like A Diamond "Shine", Polarhaugens Felicia D'White Star "Felicia", Polarhiet's You Are My Angel O'Iz "Angel" og Polarhiet's You Are My Rose O'Iz "Rosie". Dommer var Randi Juliussen.

Hvordan det gikk med dem ses på siden RESULTATER

Takk til mitt reisefølge Lisbeth for trivelig selskap og god hjelp i ringen med Felicia og Angel :)


26 mai

I dag har Polarhiet's New Star Of King "Levi" og Andrea vært på NORDIC NKK Show i Bergen. Levi ble 2 beste hannhund med CERT og en fin kritikk for den Portugisiske dommeren.

En stor gratulasjon sendes fra den stolte oppdretter :)

 


 

13 mai

Polarhiet's Amazing White Warrior - hannvalp født 05.03.24 ønsker seg en familie og flytte til omgående på deleie, salg uten særavtale kan vurderes til rett familie.

Er du interessert eller har spørsmål er du velkommen til å sende meg en mail til polarhiet@hotmail.com :)

 

 

 


 

5 mai

I går var jeg Polarhaugens Felicia D'White Star "Felicia" og Polarhiet's Take Me To The Top "Emily" en svipptur til Sunndalsøra på nasjonal utstilling arr av Sunndal Hundeklubb. Dette var Felicia sitt første valpeshow og Emily stilte i åpen klasse med mer pels enn sist. Dommer var Monika Mikuliene fra Litauen. Det var sommervarmt og vindstille så veldig varmt for hundene, men begge imponerte i ringen. Felicia fikk en flott kritikk og ble BIR valp. Emily ble 2 beste tispe med R.CERT etter fineste Isa fra vårt W2 kull som fikk sitt andre CERT og ble BIM. BIR samojed ble Nanuq Sikusønn. Gratulerer så mye til de flotte vinnerne!

Felicia hadde sterk konkuranse i gruppefinalen og jeg ble så imponert av den lille tuppa på 4.5 mnd! Hun travet seg til BIG 1 for samme dommer som i raseringen. I BIS finalen ble hun BIS 3 for dommer Gail Patterson fra Irland. Det var litt av en debut for den lille hvite stjernen.

Takk for turen Brynhild og takk for en fin dag til de som bidro til det :)

 

Polarhaugens Felicia D'White Star "Felicia" blir BEST IN SHOW 3 valp på sitt første valpeshow

 


 

21 april

I helgen har Norsk Polarhundklubb avd Midt Norge arr polarhundprøver i Duved Sverige. Vår Zoe var med å gikk i 4 spann Nordisk stil med Jan Kristian Kjøren som fører. Spannet klarte tidskravet og Zoe har nå to beståtte langdistanseløp.

Sanna som fra før er Trekkhundchampion var med i spannet til Berit Grydeland, der var også Isa fra vårt W2 kull med. Spannet besto og Isa på 18 mnd har nå bestått polarhundprøve 4 2x 30 km! det er imponerende !

Tusen takk Berit som har hatt Zoe på treningscamp de siste ukene. Zoe fikk sitt tredje kull for 6 mnd siden og har blitt 7 år så det er imponerende også av henne.

Takk til JK for at hun fikk være med i hans team denne helgen.

 


 

10 april

Søndag var Polarhiet's You Are My Dancer O'Iz -Marci og Polarhiet's You Are My Angel O'Iz -Angel på sine første valpeshow. Valpeshowet var arr av Trønderdommerne og var i Hegra. Begge fikk så fine kritikker og HP av dommer Vanja Sliwa, Marci og Mia trakk det lengste strået til slutt og Marci ble BIR samojed. Det var første gang i ringen for Marci's eier Mia også så dette var stas :)

I går reiste Polarhiet's Zorion Joyful Player - Felix, grønn hann fra Z2 kullet til sitt nye hjem i Molde. Vi ønsker dem mange fine år sammen.

Nå er det bare rød tispe igjen hjemme fra dette kullet og vi ønsker oss deleier til henne i Trondheim/omegn omgående.

Vi ser også etter deleie hjem til andre valper og også voksne hunder. Deleie vil si at hunden bor fast hos deleier på samme måte som hund kjøpt uten særavtale. Forskjellen er at vi har avlsretten og delvis utstillingsrett, deleier har også om ønskelig mulighet til å stille hunden selv. Bor du i Trondheim/omegn og ønsker deg samojed, men kanskje ikke en 8 ukers valp så ta kontakt på mail til polarhiet@hotmail.com for avtale om å komme på besøk for en prat så ser vi hva vi finner ut.

 

Polarhiet's You Are My Angel O'Iz "Angel" 6 mnd

 


 

4 april

Z2 kullet er blitt 9 uker, to av guttene har folatt hiet og funnet seg godt til rette i sine nye hjem. Grå hann har reist nordover i landet til Bleikvasslia og Blå hann til Oslo. I morgen er det rosa tispe sin reisedag og hun flytter til Bodø til en familie som har hatt en hann fra oss tidligere. Grønn hannreiser neste uke til Molde og rød tispe er ledig for deleie og hun er flytteklar. Ta kontakt om du har spørsmål om deleie og dere er velkommen på besøk for en uforpliktende prat om dette med deleie og hva det innebærer. I hovedsak er det at hunden selges til redusert pris pga at de ikke har avlsretten på hunden. Jeg har også delvis utstillingsrett, men deleier har mulighet å stille hunden selv om ønskelig. Ellers er den å anse som deleiers hund.

A3 kullet har blitt 4 uker og er godt i gang med å tilvennes oppbløtt Acana valpefor. De har hatt rikelig tilgang på melk så det er ikke uvanlig at de venter litt med å spise mye tørrfor. De utvikler seg slik de skal og jeg skulle så gjerne ha hatt dem alle tre. Jeg har fått et helt spesielt bånd til disse tre og håper å kunne finne gode deleie hjem til to av dem. En av de vil trolig bli solgt, men det er ennå usikkert om det blir en hann eller tispe.

Vi venter B3 kullet ca 8 mai, drektighet er ikke bekreftet, men mistanken er sterk. Info kommer etter bekreftet drektighet i løpet av neste uke. Det er ledig plass på interesselisten, interesserte er velkommen til å sende meg en utfyllende mail og aktuelle må komme på besøk før jeg kan ta stilling til om jeg ønsker å selge dem valp.

 


 

24 mars

Z2 kullet og A3 kullet har fått sine sider under KULLENE og også fått sin plass på siden HD/ØYNE.

Z2 gjengen har passert 7 uker og vi går inn i den siste uken før de første begynner å reise til sine nye hjem neste helg.

A3 kullet nermer seg 3 uker. De utvikler seg slik de skal og har nå både syn og hørsel. De er helt nydelige alle tre og jeg gleder meg til å se hvordan de utvikler seg de neste ukene.

Vi ønsker oss deleie hjem til valper i ulik alder fra de siste tre kullene. Ta kontakt pr mail til Polarhiet@hotmail.com vedr spørsmål og presentasjon av deg :)

 


 

18 mars

I går var Polarhiet's You Are My Rose O'Iz - Rosie på Oppdal på sitt andre valpeshow. Hun var igjen med de beste damene June og Ine da jeg ikke hadde anledning. Hun fikk en flott kritikk av dommer Rune Tyvold og ble BIR og senere BEST I GRUPPE 2. Det var stor stas i stor konkuranse med mange flotte rasevinnere. Tusen takk til June som viste henne så fint og takk til dommer for fine ord om lille Rosin som jeg kaller ho, og takk til Ine og Anne-Grete for bilder.

 

Polarhiet's You Are My Rose O'Iz - Rosie på sitt andre valpeshow 5 mnd gammel :)

 


 

15 mars

Z2 kullet er 6 uker i morgen og alt er vel med hele gjengen. Et veldig jevnt kull både utenpå og inni og jeg er spent på hvordan de utvikler seg fremover. De spiser godt og er aktive når de er våkne, alle har en avknapp og da hviler de selv om det er forrstyrrelser rundt. De er så sosiale, utadvendte, glade og bare helt fantastiske. Valpekjøpere og andre har vært på besøk og det setter vi stor pris på. Nå starter tiden med å finne ut hvem som passer til hvem slik at hund og eier blir fornøyde, det er en viktig og også en spennende prosess.

A3 kullet ble født 5 mars. Det kom 4 tisper og 3 hanner samt en død valp som hadde ligget en stund. Desverre viste det seg at de andre var blitt forgiftet av denne så vi mistet 4 valper på kort tid. Vi fikk heldigvis reddet de tre siste med antibiotika før de fikk symtomer. Livet som oppdretter er ikke bare en dans på roser, og slikt setter dype spor i sjelen og hjertet. Jeg er veldig glad vi har fått beholde tre, 1 hann og 2 tisper, disse er nå ferdig med antiviotika og alt ser veldig bra ut. De har lagt mye på seg de siste dagene, og blitt sterke, runde og gode. Alita har imponert meg stort og vi har uten tvil fått et sterkt bånd på et annet plan. For en hund <3

Vi har ingen valper ledig for ordinært salg fra disse kullene, men det finnes tispe fra begge kull ledig for sameie. Vil du høre mer om hva dette er så send meg en utfyllende mail til polarhiet@hotmail.com :)

Vi har hatt en vellykket parring og håper på nytt kull ca 8 mai og vi har plass til flere på interesselisten.

 


 

22 februar

Vi ønsker oss sameier til tispevalp fra Z2 kull født 3 februar 2024. Hun er flytteklar samtidig som resten av kullet i påsketider.

Sameier ønskes også til tispevalp fra Y2 kull født 9 oktober 2023, hun er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Vi venter vårt A3 kull om kort tid og ønsker sameier til hannvalp og tispevalp, disse er flytteklare ca 1 mai.

Det er plass på interesselisten til kjøp av hannvalper uten særavtale.

Bor du i Trondheim/omegn, er aktiv og ønsker en samojed som familiemedlem og turkompis så er du velkommen til å sende meg en mail til polarhiet@hotmail.com med info om deg og en beskrivelse av hvordan hunden vil få det hos deg/dere. Aktuelle inviteres på besøk for an prat rundt dette med sameie før vi inngår en avtale.

Jeg ser frem til å høre fra deg :)

 

Polarhiet's Z2 Kull - 18 dager. De har åpnet øynene og hørselen er tydelig kommet da dem kom da jeg snakket til dem for kontakt. Nå starter snart den fantastiske tiden.

 


 

12 februar

Y2 Kullet har rundet 4 mnd og i går debuterte Polarhiet's You Are My Rose O'Iz - Rosie på sitt første valpeshow.

Hun fikk være med Ine og June og deres valper til Stiklestad på show i regi Nord Trøndelag Dachshundklubb. Hun fikk en super dag med masse verdifull erfaring og opplevelser. Kritikken hun fikk av dommer Arne Foss var så fin og hun fikk hederspremie. I BIR og BIM finalen ble hun BIM i konkuranse mot en hannhund som straks er junior så vi er strålende fornøyde med dagen.

Hun ble så fint vist av Ine og June foreviget det hele med å ta video. Det var så koselig å se hvor fint hun hadde det i ringen og spesielt i møte med dommeren da hun logrer og koser seg i ringen.

Takk for at hun fikk være med på tur, det er gull verdt :)

 

 


 

10 februar

Z2 kullet har blitt 1 uke og tiden har de brukt på å spise og sove. De er nå godt over 1 kg og mer enn doblet fødselsvekten. Alle 5 er helt nydelige og jeg er så spent på utviklingen vidre.

Kullet har fått plass på siden HD/ØYNE og egen side under KULLENE.

Det er tispe ledig for deleie til aktive friluftsmennesker i Trondheim/omegn som ønsker et familiemedlem til å berike sitt liv.

Ta kontakt pr mail til polarhiet@hotmail.com vedr spørsmål.

 


 

4 februar

I går var jeg en svipptur på Nasjonal utstilling på Ler for gruppe 5 hunder i regi Norsk Chow Chow klubb avd.Midt-Norge. Dommer var Frank Christiansen.

Jeg haddde med Snowmist Rebel You Love - Rebel som stilte i juniorklasse for første gang 9.5 mnd gammel. Han storkoser seg i ringen og travet seg til BEST I RASE og vant sitt første CERT.

Polarhiet's Take Me To The Top - Emily har rundet to år og vi prøvde lykken da hun står for champion, men nedrøytet pels gjorde at dommer stoppet på Excellent.

N UCH First Party Girl Of Serako Maybtso - Ruby som nermer seg 10.5 år var tilmeldt i veteranklasse og for første gang stilte hun i klassen med pels. Hun strålte i ringen og ble belønnet med CK og ble BIM. BIR veteran og til slutt BEST IN SHOW 2 veteran.

Utover dagen kom kom vårt Z2 kull til verden. Salah var enestående under hele fødselen og fødte 2 tisper og 3 hanner på 6 timer. Alle store og bare helt nydelige.

Vi har tispe ledig for deleie.

 


 

8 januar

Snowmist Rebel You Love - Rebel, deltok i går på sitt siste valpeshow og det var i regi NKK region Trøndelag og deres nyttårsshow på Hegra utenfor Stjørdal. Det var 149 valper påmeldt for dommer Britt Nyberg og hele 19 raser i gruppe 5 og 17 av dem var representert i gruppefinalen. Rebel ble BEST I RASE med en strålende kritikk og vidre BEST I GRUPPE og endte til slutt med BEST IN SHOW 2!! For en avslutning på en strålende valpekarriere og for en dag det ble. Han blir 9 mnd om få dager og er nå klar for juniorklassen og vi gleder oss til fortsettelsen.

 

 

 


 

1 januar

Godt Nytt År alle sammen! Det er igjen tid for et tilbakeblikk på året som gikk og ønske 2024 velkommen.

Vi fikk ett kull i 2023, vårt Y2 kull ble født 9 oktober nesten 1 år etter W2 kullet. Foreldre til kullet er vår egen Zoe som fikk sitt tredje og siste kull. Faren til valpene er Izaaq fra Aatelinas kennel i Sverige. 4 tisper og 4 hanner som nå er 12 uker gamle. Vi har Marci på deleie og hjemme er fremdeles, Angel og Rosie. En av de er ledig for deleie til friluftsglade mennesker som blor i Trondeheimsområde. Send meg en mail vedr spørsmål og interesse til polarhiet@hotmail.com

Vi fikk to nye tilskudd til kennelen, Solan og Rebel. Solan flyttet hjem til oss i mai og ble da gjenkjøpt fra hans tidligere eiere. Han er bare helt nydelig både innvendig og utvendig og moren Zoe ble så glad da han kom hjem. Solan er fra Zoe sitt første kull og ble 4 år i høst. Han har blitt med på noen show og han elsker og være i ringen. Det blir spennende og se om han kan klare å vinne siste cert for championat i løpet av året. Han er veldig god kløvhund og oppnådde både bronsje og sølvmerke i kløv etter han kom hjem. Rebel kom i august og jeg elsket han fra første stund. Rebel kommer fra Kennel Snowmist i Finland og er vår tredje hund derfra og halvbror til vår høyt savnede Dasha. Han tar alle som møter han med storm og er bare helt herlig på alle måter. Han er nå snart junior og han fikk en fantastisk karriere i valperingen med mange gruppe og BIS plasseringer og jeg er spent på hvordan han vil gjøre det i juniorklasse dette året. Han elsker show og vi koser oss sammen i ringen.

Det ble også noen offisielle utstillinger, men ikke så mange dette året. Det gikk over all forventning gjennom hele året på de vi deltok på og kennelen fikk ny Utstillingschampion på Polarhundutstillingen på Levanger i september. Polarhiet's Rising Star - Balto vant sitt siste CERT og ble tredje beste hannhund for dommer Marianne Holmli. Balto eies i deleie med Amalie og Matias og det var Amalie som viste han på denne utstillingen. Stort var det også at vår Hopi ble beste tispe og BIM og vår Emily andre beste tispe med CERT på samme utstilling og står nå for championatet. Mange show kan trekkes frem da det ble mange gruppe og BIS plasseringer dette året, men Vestnes utstillingen hvor Tiana ble BIS Valp begge dager og Joy som ikke er stort eldre vant BIS 3 lør og BIS søndag 10 mnd gammel pluss at vi ble BIS oppdretter begge dager tok kaka dette året. Stort var det også at Storm ble BIR og vant CACIB i Sundsvall i oktober, jeg har planer om flere turer til utlandet med han i år og åpet er at han kan vinne et CACIB til i løpet av året. Jeg har aldri hatt noen mål eller planer om å stille i utlandet, men vi får se hva året bringer med seg.

Vi planlegger kull også i år og håper vi lykkes bedre enn i 2023 slik at naturen vil gi oss valper nå i vinter. Vi venter spent på å få bekreftet drektighet etter parring i desember og vi har planer om flere parringer rundt sommertider så følg med :)

Flere av hundene har oppnådd kløvtester både i bronsje og sølv og målet er flere kløvtester i 2024 i alle distanser.

Zoe ble med og fikk godkjent langdistanse løp i april sammen med Berit Grydeland og hennes spann og det var vill jubel! Hun vil bli med på nye løp i løpet av vinteren og kanskje blir hun Trekkhundchampion, tiden vil vise!

Det gjenstår og rette en stor takk til ALLE mine samarbeidspartnere, valpekjøpere, deleiere, venner og ellers alle som bidrar til at jeg trives med og blir motivert til og fortsette år etter år med hobbyen og livsstilen jeg har med hundene. Det betyr utrolig mye og jeg er evig takknemlig. Jeg ønsker dere alle alt godt for 2024 og husk å nyt dagen!

 

- Nina -

 


 

31 desember

Vi venter forhåpentligvis valper ca 6 februar 2024. Vi har plass på interesselisten for hannvalper pr d.d, ved interesse og spørsmål om foreldrene er du velkommen til å sende meg en utfyllende mail til polarhiet@hotmail.com

Deleiere ønskes til tispevalper fra ventet kull i februar. Disse blir flytteklare i uke 15.

Vi har ledig tispevalp for deleie fra kull født 9 oktober. Det vurderes også deleie til voksen tispe om vi finner rett deleiehjem.

Vi ønsker oss et hjem når vi har løpetid til en av våre hjemmeboende hanner. Ta kontakt pr mail for mer konkret info.