Polarhiet's Unique Style Of King

Født: 8 mars 2015

Reg nr: NO34340/15

 

Øyne: UA (sept-19)

Gonioskopi: moderat (sept-19)

Hofter: A (Index: 105)

Høyde: 56 cm

 

Antall Kull: 0

stamtavle>>>

 

 

 

 

 

 

   

Djengis er etter Fame og King. 2 hanner og 4 tisper kom til verden på kvinnedagen 8 mars-15. Det var 2 helt nydelige hanner og valget ble vanskelig....vi kom frem til at vi skulle beholde begge i kennelen da valpene var 6.5 uker gamle. Det blir en spennende fremtid med denne gutten :)

Navnet Djengis er valgt av hans forvert og han er oppkalt etter Djengis Khan som var en mongolsk høvding, hersker og erobrer av Mongolriket. Han døde 18 august i året 1227.

Djengis debuterte på valpeshow i Selbu 5.5 mnd gammel med å få med seg en strålende kritikk, særdeles lovende og BIM valp med seg hjem. Djegis fikk en flott valpeshowkarriere med 8 valpeshow. Han fikk BIG 3 som beste resultat og også 3 X BIM, slått av sin søster Kelly alle gangene. Han har fått flotte kritikker og nå ser vi frem til å debutere i juniorklassen.

Djengis ble øyelyst fri for øyesykdommer og gonioskopert med åpen øyevinkel i mars 2016. Han ble røntget med A hofter som resultat. Djengis ble øyelyst fri for øyesykdom for andre gang i september 2019 og gonioskopert med moderat som resultat av Ropstad samtidig.

Djingis er desverre ikke i pels da bildet ble tatt ;)

 

 

Utstillingsresultater

(minimum BIM som valp og CK som voksen)

1x BIR valp

4x BIM valp

1x BIG 3 valp

 

1x CK

1x CERT

 

1x 1 BHK

 

1x BIM

 

 

 

 

Djingis blir BIM valp på sitt første valpeshow 23.08.15 i Selbu

Dommer: Rune Tyvold