N UCH Dr. Wolf Style Of King

Født: 15 November 2012

Reg nr: BHR20038SAM

 

Øyne: UA (juli-19)

Gonioskopi: UA

Hofter: A (index:104)

Høyde: 58.5 cm

 

Antall Kull: 4 (23 avkom)

 

 

King kom til oss 14 mars 2013 sammen med sin søster Alice. Det hele startet med at jeg kom over en annonse under valper til salgs på Facebook og falt totalt for kombinasjonen. Det ble sendt en forespørsel til oppdretter som bor i Bosnia om reservasjon av tispevalp. Et par uker før Alice skulle reise til Norge kom King tilbake til oppdretter av tragiske årsaker. Hans nye eier hadde omkommet i en ulykke og det ble raskt bestemt at han skulle følge Alice på turen hjem til Norge. King er en nydelig gutt, glad, sindig og god som en samojed skal være. Han flyttet til forvert Lena og hennes familie samme dag som han kom og har funnet seg godt til rette hos dem.

Tusen takk Nedim for at du sendte Alice og King til Norge og tusen takk til våre gode venner Arne og Cathrine for hjelpen i forbindelse med at de kom til Gardermoen.

King deltok på 3 valpeshow, og på sitt siste slo han til å ble BIS 2 valp for dommer Anne Indergaard på Oppdal. Han debuterete i juniorklasse på NKK Bjerke med 3 Excellent, helgen etter deltok han på Trondheim Hundefestival sin dobbelutstilling med 2x CERT, 2x BIR og 1x BIG 2! Det er helt fantastisk av en så ung hannhund og vi bare gleder oss til fortsettelsen. King ble beste hanne med "stor" CERT på Polarhundklubbs hovedutstilling på Fagernes i april-14. King fikk sitt Norske Championat på Nasjonal utstilling i Letohallen 29.12.14 med å bli BIR for dommer Gerard Jipping fra Nederland.

King er røntget fri for HD A og øyenlyst uten tegn til øyesykdom fire ganger, senest i juli 2019.

King har 4 kull, alle i vår kennel. Det første på 7 valper der er mor er Nemi fra vårt K kull. Det andre kullet er på 6 valper og der er mor Fame fra vårt M kull. Fra denne kombinasjonen har vi Djengis i kennelen. Det tredje kullet er på 4 hanner og Wendy er deres mor. Vi har Alvin og Prince fra dette kullet i vår kennel, begge på sameie. Det fjerde kullet er det Zhara som er mor og kullet består av 6 valper. Vi skal etter planen beholde valper fra begge kjønn på deleie.

 

 

Showresultater

(minimum BIM som valp og CK som voksen)

1x BIR valp

1x BIG 1 valp

1x BIS 2 valp

 

9x CK

6x CERT

 

1x CACIB (Sverige)

 

5x 1 BHK

2x 2 BHK

 

3x BIR

2x BIM

 

1x BIG 2

 

BESTE HANNE PÅ NORSK POLRHUNDKLUBB'S HOVEDUTSTILLING 2014

NORSK UTSTILLINGSCHAMPION

 

 

King blir BIG 2 på Trondheim Hundefestival 31.08.13

Dommer: Marianne Holmli