N UCH Polarhiet's Unique Dancer Of King

Født: 8 mars 2015

Reg nr: NO34342/15

 

Øyne: UA (mars-16)

Gonioskopi: UA

Hofter: D

Høyde: 53 cm

stamtavle>>>

 

 

 

 

   

Kelly er etter Polarhiet's Ms Moondancer Of Gucci " Fame" og vår import fra Bosnia Dr. Wolf Style Of King "King". Hun er fjerde generasjon etter vår stammor Beauty og vår fjerde Dancer. 2 hanner og 4 tisper kom til verden på kvinnedagen 8 mars-15. 4 nydelige tisper og valget falt på denne frøkena veldig tidlig. Hun har en utstråling og en sjarm som bare er helt fantastisk. Vi gleder oss til å se henne utvikle seg i fremtiden.

Kelly debuterte på valpeshow i Levanger 22 august 2015 med å bli BIG 2 valp for dommer Karl Eddie Berge. 6 mnd gammel slo hun til med å bli BEST IN SHOW valp på nasjonal Utstilling i Steinkjer. Først ble hun BIR og BIG for dommer Marianne Holmli, så BIS for dommer Henrik Johansson fra Sverige. Hun var så flink og vi kosa oss skikkelig i ringen denne dagen. Det ble 8 valpeshow på Kelly og hun ble BIR valp på 6 av dem og også plassert som BIG 1 eller BIG 2 på alle. HUn fikk også 3 BIS plasseringer derav 2 X BEST IN SHOW. Den ene på nasjonal utstilling med mange valper påmeldt og den andre på Polarhundklubb utstilling.

Kelly ble Norsk Champion 2 år gammel på Nasjonal utstilling på Storås. Hun ble også R.BEST IN SHOW på begge utstillingene denne helgen.

Kelly ble øyelyst med friske øyne og gonioskopert med åpen øyevinkel i mars 2016. Hun ble røntget med D/D hofter uten forkalkninger. Det er selvsagt trist, men vi har tro på at hun ikke vil få smerter da kulene er runde og fine og sitter i skålene. Trolig er det noe flate skåler og dermed norbergs vinkel som utgjør denne diagnosen.

 

 

 

Utstillingsresultater

(minimum BIM som valp og CK som voksen)

6x BIR valp

2x BIG 1 valp

3x BIG 2 valp

2x BIS 1 valp

1x BIS 3 valp

 

10x CK

3x CERT

1x R.CERT

 

2x R.CACIB

 

5x 1 BTK

2x 2 BTK

2x 3 BTK

 

4x BIR

1x BIM

 

2x BIG 1

1x BIG 3

 

2x BIS 2

 

Norsk Utstillingschampion

BEST IN SHOW valp på Nasjonal Utstilling

BEST IN SHOW valp på Norsk Polarhundklubb avd. Midt Norge

Kvalifisert til Crufts (2017) i Drammen 2016

2x R.BEST IN SHOW på Nasjonal utstilling

 

 

Kelly blir N UCH og 2 X R.BEST IN SHOW på Nasjonal utstilling 27-28.05.17

Kelly blir BEST IN SHOW på Nasjonal utstilling i Steinkjer 12 september 2015

Dommer: Henrik Johansson (SE)