Polarhiet's Kakia The Vice

Født: 19 august 2011

Reg nr: NO49626/11

 

Øyne:UA (sept-16)

Gonioskopi: UA

Hofter: B

Høyde: 50 cm

 

Antall Kull: 2 (13 avkom)

 

 

 

Nemi er datteren til Nova, og fra hennes første kull og vårt K kull. Navnet hennes på stamtavlen er Polarhiet's Kakia The Vice som er gudinnen av visdom. Et navn som passer denne damen svært godt. Vi har også to av hennes brødre i kennelen, Balder og Zalto.

Nemi er veldig lik sin mor både i sinn og skinn bare litt mindre utgave. De to er veldig knyttet til hverandre og Nemi blir godt oppdratt av sin mor, noe som er veldig interessant å observere.

4 mnd gammel var Nemi uheldig å brakk høyre lårbein under lek med sin mor i snøen. Dette resulterte i to oprasjoner og lang rehabiliterings tid. Vi var svært spente på hvordan dette ville bli for henne i fremtiden, men vi kan med glede bare konstantere at hun ble helt bra igjen :)

Nemi debuterte i ringen på Sunndalsøra 28 april 2012, 8 mnd gammel med å bli premeiert med BIM valp og hun fikk en lovende kritikk av dommeren fra Irland. En gledes dag med bakgrunn på ulykken og alle opp og nedturene i forbindelse med dette. Det ble et valpeshow til på Nemi og også denne gangen fikk hun en flott kritikk og meget gode bevegelser i sin kritikk, det er helt fantastisk at det er mulig å reparere et bein med et så komplisert brudd så godt.

Nemi vant sitt første CERT og ble 2 BTK for dommer Helge Lie På Vestnes 7 juli 2012. Da vi ser at hennes høyre fot er noe stivere i bevegelsene har vi valgt å ikke stille henne mer på utstilling.

Nemi er øyenlyst og gonioskopert uten anmerkning, siste øyenlysning i september 2016. Hun er HD rtg med B hofter som resultat.

Hun elsker å få springe foran vår kick bike, hun er fokusert, svært ivrig, målbevisst og løper fra start til mål :)

Nemi fikk sitt første valpekull og vi vårt Q Kull 31 mai-14. Far til valpene er vår egen King. Vi har en tispe fra dette kullet som skal bor hos forvert. Hun har fått navnet Polarhiet's Queen Of Happiness og skal hete "Lykke" til daglig.

Nemi fikk sitt andre valpekull og vi vårt A2 kull 5 januar- 17. Far til valpene er Miko som er kullbror til vår Ruby. Vi er sameiere til Polarhiet's A Dream Come True "Nora" og Polarhiet's Awesome Cool Fire "Elan" fra dette kullet.

 

 
Q-Kullet født 31 mai 2014 3H/4T   A2-Kullet født 5 januar 2017 1H/5T

 

Showresultater

(minimum BIM som valp og CK som voksen)

2x BIM valp

 

1x CK

1x CERT

 

1x 2 BTK

1 Excellent CK 2 BTK CERT på Vestnes 7 juli 2012