-Nyheter 2023-

Har du har spørsmål om oss, våre hunder, ønsker du å avtale tidspunkt for et besøk, eller ønsker plass du plass på vår fremtidige interesseliste? Du er velkommen til å ta kontakt med oss pr mail: polarhiet@hotmail.com eller mob: 93008988

Vi leter alltid etter aktiv familie/person i Trondheimsområde som kan tenke seg å være sameiere med oss til valp i våre fremtidige kull. Ta kontakt for mer info vedr betingelser og avtale om besøk


8 januar

I går deltok Polarhiet's Voice Of Joy "Joy", Polarhiet's Unique Spirit D'Soleil "Spirit", Polarhiet's Unique Sunrise D'Soleil "Beaivi" og Polarhiet's Unique Dancer D'Soleil "Lita" på valpeshow. Hvordan det gikk ser du under siden RESULTATER.

Lita, Beaivi og Spirit har fått nye bilder på sidene sine. Tusen takk til deleierne som var med å bidro til at dagen ble så super!

Polarhiet's Unique Sunrise D'Soleil "Beaivi" - 7 mnd

 


1 Januar

Et nytt år står forran oss og det er tid for å reflektere over det som gikk. For oss som de fleste andre bringte året med seg både sorger og gleder. Gleden med hundene og det å kunne bidra så familier får hjem sin etterlengtede samojed er stor. Oppdretterhjertet fylles av mening og kjærlighet når jeg får tilbakemelding om at jeg har beriket dems liv med deres nye familiemedlem. Det ligger mye tanker, resursser og tid bak hvert eneste kull, og mye håp. I året som gikk tok vi i mot og ble kjent med 4 nye kull, det første 3 januar, det andre 27 mai, det tredje 3 august og det siste 12 oktober. Alle de fire mødrene fikk sine første kull og alt gikk etter ønskeboka med alle kullene. Det var superflinke mødre som gav valpene sine den beste start i livet.

Kennelen fikk sin første Trekkhundchampion i Polarhiet's Born To Be A White Star "Siku" som eies og elskes av Berit Grydeland med familie. Vi gratulerer så mye og gleder oss stort over at også Polarhiet's Dream About Love "Sanna" besto langdistanse prøve i samme spann og for henne gjenstår en kortdistanseprøve i år før hun også vil kunne smykke seg med tittelen. Sanna er i deleie med Kennel Polarhaugen i Namsos. Det er flere hunder fra "hiet" under trening med samme målet og vi heier på hele gjengen! Det har også vært mye aktivitet i både agility og også i rallylydighet samt i utstillingsringen. Kennelen fikk hele 6 nye utstillingschampions dette året og tre av dem bor hjemme hos oss. Polarhiet's Ms. Faethusa O'Helios "Kalida", Polarhiet's Qanik Arctic Storm "Storm" og Polarhiet's Qanik Hopi O'Ino "Hopi", de to siste på sin 2 års dag.

Vi gratulerer også Polarhiet's Joyful White Spirit "Alvin" og Anders Mellingen som gikk hele veien til championatet sammen, Polarhiet's Great N'Fancy Mover "Linus" og eier Marianne Hamland og Polarhiet's Queen O'Ino To Valcoti "Billie" med eier Andrea Vad med sine bragder.

Det er også en rekke hunder som har tatt kløvmerker i alle distanser og andre merker i regi Norsk Polarhundklubb, vi er så stolte over dere alle!

Det er lett å lese min motivasjon for å vie mitt liv til mitt livsverk når en leser hvor mye glede man får med seg på veien. Det er desverre også både sorg og frustrasjoner som følger med. Når hundene vi elsker blir syke og vetrinærene ikke kan hjelpe står vi maktesløse igjen med store tap og hjertesorg. 2022 tok to av våre elskede hunder og vi sitter igjen med sorg så stor, og heldigvis lever minnene evig <3

Vi glemmer dere aldri Matyella Clown Du Soleil "Baron" og Snowmist Dash Out For Money "Dasha". Rest In Peace våre elskede hunder <3

Våre avlsplaner for 2023 er ikke helt klare, det gjenstår noen helsesjekker, men følg med på siden PLANLAGTE KULL der vil det komme oppdatering når et kull er på vei. Vi kan igjen ta i mot flere på interesselisten og du/dere er velkommen til å sende meg en utfyllende mail til polarhiet@hotmail.com, vidre blir du /dere invitert på besøk slik at både de interesserte vet hvem vi er og vi dem før vi kan inngå avtale om et fremtidig salg/kjøp.

Vi ønsker oss også aktive deleiere til valper fra fremtidige kull og til hannvalp (Denahi) som nå er snart 12 uker og fra vårt W2 kull.

Vi har en hannhund som nå er 19 mnd til salgs. Han trenger et hjem som er aktive hele året og kan være mye hjemme sammen med han. Ta kontakt pr mail i første omgang til polarhiet@hotmail.com

Det gjenstår å ønske 2023 velkommen og håper alle sammen får et innholdsrikt og godt nytt år!

Bilde er av våre to nyeste tilskudd Denahi og Tiana fra vårt siste kull født 12 oktober.

 

Bilde er tatt av Foto Rajamaki