N UCH Polarhiet's Exclusive Arctic Queen

Født: 19 mars 2008

Reg nr: 08282/08

 

Øyne: UA (Nov-11) øyehår påvist-mild

Gonioskopi: UA

Hofter: A

Høyde: 52 cm

 

Antall Kull: 1 (7 avkom)

 

 

 

 

 

 

19 mnd

 

 

 

I januar 2008 fikk Emmy løpetid og tiden var snart inne for å dra over grensen til Sverige og til Polarullen's Kennel. Der ventet en nydelig hann som vi ble betatt av første gang vi traff, og heldigvis sa Margaretha og Wouter ja til at vi fikk låne Bolchoj til Emmy. Den 19 mars kom vårt E kull til verden, vi hadde bestemt oss for å beholde en hann fra denne kombinasjonen, men så ble det slik at vi bestemte oss for å beholde en tispe i stede. Valget falt på den røde tispen, og hun har fått navnet Kalinka til daglig.

Kalinka har utviklet seg fint og jevnt. Hun er utrolig lik sin mor Emmy både i skinn og skinn og det synes vi er kjempegøy. Hun er ei herlig jente, glad, snill og utrolig ivrig under trening uansett form. Det ble 7 valpeshow på henne, hun har klart seg fint i ringen og fikk fine kritikker.

Kalinkas juniordebut ble på NKK utstillingen i Bø da hun var 11 mnd gammel. Hun klarte seg strålende og ble premiert med CK noe jeg er veldig fornøyd med! Det ble fire utstillinger på Kalinka i juniorklasse, og på den årlige utstillingen til Norsk Polarhundklubb på Øya vgs i 2009 debuterte Kalinka i unghundklassen. Hun ble premiert med CK av dommeren og ble dermed godkjent avlshund. Kalinka vant storcertet på Viubråtan da hun var et år gammel noe vi selvsagt var svært glade for :)

Kalinka ble Norsk Utstillingschampion på sunndalsøra 25 april 2010 etter å ha blitt BIM lørdag og BIR søndag.

På grunn av omprganisering i kennelen og flytting så flyttet Kalinka til Stian med familie i Mai 2010 og bor nå der på forvertavtale.

Kalinka er HD rtg med A hofter og øyenlyst fri for arvelige øyesykdommer 3 ganger, senest november 2011.

Kalinka's fikk sitt første valpekull, og vi vårt N Kull den 26.01.13. Pappa'n til valpene er vår egen NUCH NV-11 Polarhiet's Fast And Furious "Aslan" Vi har P.Nobody Moves Like Me "Simba" og P.Nobody Shows Like Me "Sindy" i kennelen, begge bor hos forvert.

N Kullet født 26 januar 2013 3H/4T

 

Utstillingsresultater

(minimum BIM som valp og CK som voksen)

2x BIR valp

3x BIM valp

1x BIG 3 valp

 

2x HP

11x CK

3x CERT

 

2x 1 BTK

1x 2 BTK

4x 3 BTK

1x 4 BTK

 

1x BIR

1x BIM

 

 

 

 

NUCH Sunndalsøra 25 april 2010

Dommer: Miss A Griffin