-Nyheter 2013-

Valper ventes ca 11 Februar-14, se siden PLANLAGTE KULL for mer info om kombinasjonen.


23 desember

-Vi ønsker dere alle ei Gledelig Jul og Alt det beste for 2014!-

Året 2013 er straks historie og det er tid for et tilbakeblikk på det året som har gått. Kennelen har hatt et fantastisk år både når det gjelder kull, nye tilskudd, opplevelser, turer og resultater.

Året startet med et kull på 7 valper etter Kalinka og Aslan som ble født 26 januar, vi har Sindy og Simba fra dette kullet i Kennelen. De er to fantastiske hunder med et unikt temprement som vi er veldig glade for. Kull 2 for 2013 kom 2 april etter Boss og Bella, et kull på 6 hvor vi har Roxy i vår kennel. Ei flott jente som vi har stor tro på for fremtiden.

Vi har også kjøpt inn 6 hunder i 2013, først kom Felix og Foxy fra Kennel White Samoyeds i Danmark. Begge har blitt to flotte representanter for rasen som vi gleder oss til å vise frem i året som kommer. Like etterpå kom Alice og King fra Dr. Wolf Kennel i Bosnia. Alice bor her hos oss og er i følge henne selv familiens store midtpunkt! To fantastiske hunder som vi gleder oss stort over. I slutten av November kom Ruby og Miko fra Kennel Serako Maybtso i Årnes her i Norge. Ruby bor her hos oss og hun har sjarmert oss alle. Det som er litt spesielt med alle er at vi skulle ha tisper, men endte til slutt opp med hanner også fra alle tre av ulike tilfeldige grunner som ble bestemt rett før vi skulle få jentene hjem.

Tusen takk Camilla, Per, Nedim, Erik og Manuela for at vi har fått kjøpe disse flotte hundene av dere!

Vi har opplevd mye i år og vi har hatt mange fine turer sammen med hundevenner og forverter, som også har blitt veldig gode venner som vi setter stor pris på!

Resultatmessig har året gått over all forventning. Vi fikk tre nye Champions, først Ariel som ble N UCH og BIR samojed på NKK Drammen på sin første utstilling etter at hun fikk valper i des-12. Neste var Balder som ble N UCH og ble BIR i Steinkjer på sin første utstilling etter at han ble 2 år, til slutt Leon som ble N UCH, BIR og BIS 2 på Polarhundutstillingen her i Trondheim i okt litt over 2 år gammel. Høydepunktet for året kom på Lillestrøm i November da Ariel tok sitt 4. BIR med CACIB og fikk sin andre BIG 2 plassering på NKK utstilling i år. Det var en helt spesiell opplevelse å vise frem en så flott hund i grupperingen med så mange tilskuere og 43 andre representerte raser i gruppe 5. Ariel ble også Norges mestvinnende samojed på NKK utstillinger med 23 poeng.

Vi har hatt mange valper å vise frem og her har forvertene vært utrolig flinke til å deltatt med trening, deltagelse og flere har også vist frem valpene. Alle valpene har vært på ca 6 valpeshow og alle har fått flotte resultater med mange gruppe og bis plasseringer. Vi er så stolte av alle de små og gleder oss til å vise dem frem i året som kommer. Det er vanskelig å trekke fram et høydepunkt da de har vært mange! De som gikk helt til topps å ble BEST IN SHOW var Simba som ble BIS valp på Polarhund utstillingen etter å ha blitt slått av Felix på alle valpeshow tidligere. Alice ble BIS valp på sitt første valpeshow på Polarhundutstillingen på Elverum i april, og hun ble 2 X BIS valp på Finnskogen i juni. Acon ble BIS valp på sitt første valpeshow 4 mnd gammel på Sunndalsøra i april.

Tusen takk for super deltagelse alle mine flotte forverter!

Kennelen opplevde nok en tragedie 4 år etter at vi mistet Xamie under tragiske omstendigheter mistet vi Acon på nesten samme måte. Han sprang glad og lykkelig etter to rådyr hjemme og ble desverre truffet av en lastebil nesten 1 år gammel....

R.I P Acon <3

Atlas fra Ariel og Bamse sitt kull kom tilbake i Kennelen i Oktober etter omplassering. Han bor til daglig sammen med kullsøsteren Fame. En nydelig gutt som vi er svært glade for å ha fått muligheten til å eie igjen.

Nå gjenstår å takke alle som har bidratt til at alt dette har vært mulig! Tusen takk min kjære samboer, mine fantastiske forverter, gode venner og mine samarbeidspartnere!

Ingen nevnt ingen glemt...

På gjensyn i 2014 alle sammen!!

 

 

 


 

20 desember

-Helseresultat-

Polarhiet's Ms Moondancer Of Gucci "Fame" ble i dag avlest med B hofter :) HURRA!!

 


 

11 desember

-Helseresultater og nye valpeplaner-

Polarhiet's Ms Moondancer Of Gucci "Fame" og Polarhiet's Mr Moonhazard Of Gucci "Atlas" er i dag øyenlyst og gonioskopert UA. Begge ble også HD røntget, så nå krysser vi fingrene for gode nyheter fra NKK om en uke eller to.

Ruby var med og fikk 12 ukers vaksine. Hun er 9.5 kg og alt er bare fint med henne :)

Nova var med på drektighets kontroll, vi har mistenkt at det er tomt der en god stund, men noen tegn har også vært der så for sikkerhets skyld tok vi en sjekk. Hun er desverre tom, men vi skal prøve samme kombinasjon igjen på neste løpetid.

Wendy er parrret med Leon og vi krysser fingrene for at vi får valper i hus igjen ca 11 februar.

 


 

8 desember

I dag har vi hatt strålende vinterforhold og nydelig vær her i Trøndelag. Vi benyttet dagen til å kose oss med hundene ute i marka. Ruby sprang løs og kosa seg sammen med Emmy, mens Nova snørekjørte med Ron og Alice og Nemi gikk foran sleden. Gleder oss til mange slike dager fremover!

 

 


 

7 desember

I dag er det 1 år siden vårt Moon kull ble født. Vi gratulerer Fame, Vega, Maja, Atlas, Nero og Bamse med dagen.

R.I.P Acon <3

I går reiste jeg og Rune Erik (Acon sin forvert) sørover for å hente hjem Rune sin nye valp Caro. Caro er kullbror til Miko og Ruby. Miko ble også med hjem til Trøndelag og han er tatt vel i mot av sin forvert familie. Ruby ble med og fikk hilse på sine oppdrettere Manuela og Erik igjen, og det var stor gjensynsglede med søster Miyuki <3

Takk for en fin tur Rune Erik og LYKKE TIL med Caro!

Tusen takk Manuela og Erik for at vi har fått kjøpe disse nydelige valpene og takk for noen koselige timer sammen med dere!

 

Jeg og Miko

 

Ruby (med sele) og hennes søster Miyuki

 


 

29 november

-Helseresultater-

I dag kom HD statusene til King og Alice fra NKK, og vi ble svært glade over at Dr. Wolf Style Of King "King" ble avlest med A hofter, og Dr. Wolf Set Alice In Wonderland "Alice" ble avlest med B hofter!!

Diva og Reign som begge er deres kullsøstre er også røntget med A hofter. Gratulerer til oppdretter Nedim med flotte resultater :)

 


 

28 november

-First Cool Fire Of Serako Maybtso-

Miko har fått sin egen side under siden HUNDENE

 


 

26 november

-Helseresultat-

Polarhiet's Just One Lady "Wendy" er i dag øyenlyst UA for 2. gang :)

 


 

25 november

I går kom det mail fra fotografen som tok BIR bilde av Ariel på Dogs4All med et nydelig bilde av Dronninga <3

Ariel viser tydelig sin stolthet selv også ;)

Ariel ble med på 8 utstillinger i år og hun ble BIR på 6 av dem, 4 av dem på NKK (internasjonale) hvor hun også ble BIG 2 på 2 (Harstad og Dogs4All). På de andre 2 (nasjonale show) ble hun BIS 2.

Et fantastisk år etter å ha fått sitt første valpekull i desember 2012. Vi gleder oss til 2014!

 

NJV-11 N UCH NV-13 Zicata's Dancer Of Polarhiet "Ariel"

NORSK VINNER 2013

MESTVINNENDE SAMOJED 2013 (NKK)

 


 

23 november

-En tragedie har rammet vår kennel-

I går fikk jeg en tragisk telefon om at vår kjære Acon hadde omkommet brått og meningsløst. Han hadde heldigvis ingen smerte eller traume rundt sin bortgang. Tapet, sorgen og smerten føles alikevel bunnløs. Han skulle blitt 1 år samtidig med sine kullsøsken den 7 desember.

Acon var en konge fra han ble født og levde opp til det til det fulle. Han var en fabelaktig hund på alle måter. Han var mye sammen med sin mor Ariel og de har tilbringt mange timer sammen på fjellet. Rune Erik som var hans forvert gav han et så bra liv som en hund kan få. De var også på mange valpeshow sammen og han ble gruppevinner flere ganger og fikk også flere BIS plasseringer.

Våre tanker er hos matfar hele tiden <3

R.I.P <3

 


 

20 november

-Helseresultat-

Dr.Wolf Style of King "King" og Dr.Wolf Set Alice In Wonderland "Alice" er i dag øyenlyst uten tegn til arvelig øyesykdom, og gonioskopert med åpne vinkler som resultat. Dette er vi veldig glade for!

Begge ble også HD røntget, så nå blir det en litt for spennende ventetid inntil NKK har avlest bildene....

 


 

19 november

-Helseresultat-

Polarhiet's Let's Rock Of Gucci "Nanok" er i dag avlest med A hofter :)

Emmy har dermed fått sitt 3. HD frie kull og sitt 19. HD frie avkom. En helsestatistikk som vi er meget fornøyde med.

 


 

18 november

-Dogs4All 2013-

I helgen har vi deltatt på Dogs4All på Lillestrøm. Dette er Norges største hundeutstilling her i Norge med 6006 hunder påmeldt i eksteriørbedømmingen. Det var 31 påmeldte samojeder for dommer Marija Kavcic. Vi pakket bilen og kjørte på Fredag ned til Messehallen og lå første natta på Hotellet, med oss i bilen hadde vi Simba, Leon, Emmy, Alice og Ariel. Wendy var også med sammen med sine forverter, og noen av våre valpe kjøpere var der også:

P.Let's Rock Of Gucci "Nanok" som ble 2 beste juniorhanne med CK

P.D-Snow Crystal Of Eros "Tindra" ble 2 beste i åpen klasse med CK

P.Komodia Of Happiness "Maya" som ble 4 beste i åpen klasse med Excellent.

Både Simba, Leon, Alice og Emmy fikk Excellent og det er vi fornøyde med i dette selskapet her :)

N UCH S UCH Dragviken's Gotta Love It "Emmy" ble dermed NORSK VETERAN VINNER - 13!

NJV-11 N UCH Zicata's Dancer Of Polarhiet "Ariel" har ikke fått navnet DRONNINGA uten grunn...hun travet seg frem til BEST I RASEN og fikk sitt 4 CACIB i år.

Hun ble dermed NORSK VINNER - 13!! og ikke nok med det hun konkurerte med 44 raserepresentanter i gruppe ringen og ble 2 BEST I GRUPPEN for dommer Moa Persson!

Sammenlagt ble hun også ÅRETS MESTVINNENDE SAMOJED 2013 med 20 poeng! (NKK)

Nå er utstilings sesongen over for vår del og vi kan se tilbake på et fantastisk år!

Etter utstillingen var vi å hilste på 3 nye verdens borgere hos gode venner i Auli som nylig har fått trillinger. Sååååå små, men så utrolig vakre!

Seint men godt kom vi til våre venner Manuela og Erik, der ventet det en deilig middag og 6 hvite små nydelige valper! Jeg har fulgt dem tett siden fødselen og nedtellingen til denne dagen startet den 13 september etter at de kom til verden. Vi er så heldige å få eie en jente og en gutt fra dette kullet. Ruby ble med oss hjem i går og Miko kommer litt senere.

TUSEN MILLIONER TAKK til Manuela og Erik for at vi fikk kjøpe Ruby og Miko! og tusen takk for at vi fikk komme og bo hos dere :)

Ruby har fått sin egen side under siden HUNDENE

Med oss hjem hadde vi også en slede så nå kan snøen komme :D

 

NJV-11 N UCH NV-13 Zicata's Dancer Of Polarhiet "Ariel" blir BIG 2 av 44 hunder i gruppe ringen!

 


 

11 november

-Dr. Wolf Set Alice In Wonderland-

Alice flyr i BIS finalen søndag. Det blir ingen plassering, men hva gjør det :) Vi er så glade for å bli gruppevinner!! Alice er ikke fylt 1 år enda og vi kan bare si at vi gleder oss til å se hva det blir av prinsessa vår :)

 

Alice vinner sitt 2. CERT, blir Best i Rasen og gruppevinner lørdag :)

 


 

10 november

-Utstillingsresultat-

I dag er det Nasjonal utstilling i Stord. Der stilte 3 hunder fra "hiet":

P.Only One Movie Star "Farkas", P.Komodia Of Happiness "Maya" og P.Gold Edition Ms Naomi "Bella"

Farkas stilte i valpeklasse 6-9 mnd og ble BIR valp

Maya stilte i åpen klasse og fikk CK CERT 1 BTK og BIR

Bella fikk 2 Excellent

Flotte premieringer på alle tre, vi gratulerer alle eierne så mye!

 


 

9 november

-Utstillingsresultat-

I dag har vi vært i Orklahallen på Orkanger og deltatt på årests siste utstilling her i omegn. Det er vedmodig og alt for lenge til Mai og den første utstillingen her igjen, men forhåpentlig vis blir det noen utstillings turer i vinter.

Vi hadde med oss Alice, Nova og Emmy, og i tillegg hadde vi meldt på Felix og Roxy i valpeklasse for siste gang. Alle valpene er nå ferdige med sine valpeshow, og juniorklassen venter på etterjulsvinteren. Simba og Sindy stilte for første gang i juniorklassen og Atlas var med for første gang etter at han ble i kennelens eie igjen. Han har flyttet til samme forvert som Fame og der vil han bli boende i fremtiden.

Hvordan det gikk med hundene våre i dag ser du på siden RESULTATER.

Atlas har fått egen side under siden HUNDENE

I dag også var Andrea med oss og det var svært gledelig at hun igjen har fått lyst til å stille ut hund. Hun gjorde en flott innsats med Nova i dag, vi ser frem til mange utstillinger sammen med henne neste år :)

Veldig koselig at det kommer kjente å tilbringer tid sammen med oss, spesielt takk til Lise for fotohjelp og til min samboer for alle bildene han tar på hver utstilling :)

Tusen takk til dere alle som hjelper meg og er der sammen med oss!

Tusen takk alle mine fantastiske forverter for en super dag! Ser frem til neste år og mange fine dager sammen med dere :) Takk for deltagelse i oppdrettergruppa! Kjempeartig!!

 

Polarhiet's Mr Moonhazard Of Gucci "Atlas" 11 mnd

 


 

3 november

-Utstillingsresultat-

I går var det INT SKK utstilling i Sverige og der var Polarhiet's D-Snow Crystal Of Eros "Tindra" og hennes eier Carita.

Tindra ble til slutt Beste tispe og BIM med CACIB!

Vi gratulerer så mye :)

 


2 november

-Valpeshow-

I dag har det vært nok et valpeshow, denne gang på Ler i regi av Norsk Terrier Klub.

White Samoyeds Foxy Of Eddie "Foxy" deltok på sitt siste valpeshow, og hennes flotte valpeshow karriere fikk en super avslutning.

Foxy ble BIS 4 valp for dommer Hilde Holst Leknes

Kritikk:

8.5 mnd gammel tispe av fantastisk helhet. Serdeles velkroppet. Vakkert hode og fint uttrykk. Fine ører. Harmonisk bygget fram og bak. Korrekt vinklet i alle ledd. Herlig velstelt pels i topp kondisjon. Beveger seg glimtvis meget bra, men for dagen er livet en lek (hun ville ikke helt i rasebedømmelsen, men var veldig flink siden) Paralelle bevegelser sett forfra, noe uryddig frem. Velvist.

 

 


31 oktober

-Valper ventes-

I dag har vi hatt en vellykket parring mellom Nova og Leon og valper ventes 2 januar-14!

 


 

30 oktober

I dag har jeg og Nemi vært på Buan Gård hos Kennel Fannhvit. Nemi fikk være med å prøve å gå i spann, hun er superflink foran kickbiken, så jeg var spent på hvordan hun ville takle denne utfordringen. Matmor synes det gikk kjempefint og slede blir innkjøpt :)

Tusen takk for turen Line!

 

 


 

27 oktober

-Valpeshow-

I dag har White Samoyeds Felix Of Eddie "Felix" deltatt på valpeshow i regi Levanger hundeklubb og der ente han opp med å bli BEST IN SHOW 2 valp!!

Tusen takk til de involverte for at han ble stilt der i dag :)

 


 

25 oktober

-Valpebesøk-

Valpene til Zalto og Sacaja er blitt 8 uker og er i ferd med å flytte til sine nye hjem. Jeg har vært på besøk hos dem tidligere i denne uken og fikk tatt bilder av de søte små. Et fantastisk flott kull som vi må si oss godt fornøyd med.

Siden til Zalto er oppdatert med navnene til valpene på avkoms siden.

Vi ønsker de alle LYKKE TIL!!

 

 


 

24 oktober

Vi har hatt datakrasj, men nå er ny pc på plass og vi kan igjen oppdatere hjemmesiden HURRA!!

Nova har kommet i løpetid og vi beregner parring i begynnelsen av neste uke med vår egen Leon. En meget spennende kombinasjon som vi ønsker å beholde 1 eller 2 valper fra, så vi er på leting etter gode forverter.

 


 

12 oktober

-Utstillingsresultater-

I dag har det vært utstilling her i Trondheim arr av Norsk Polarhundklubb. Vi deltok med det meste av våre hunder og mine fantastiske forverter stilte også opp. En toppers dag i nydelig høstvær ble det og med middag og foredrag med Per Harald Nymark til kvelds gjorde dagen komplett.

Hvordan det gikk med våre hunder ser du under siden RESULTATER

Det var også valpekjøpere av oss som deltok med hundene sine, det er vi svært glade for! Det er så koselig å se alle igjen.

P.Only One Dancing Girl "Mia" fikk en svært lovende kritikk og ble 3. Best i klassen 6-9 mnd valp

P.Mr Moonhazard Of Gucci "Atlas" deltok på sin første utstilling med Very Good i juniorklassen.

P.Let's Rock Of Gucci "Nanok" fikk 2 Excellent og CK i juniorklassen

P.Just One Sweetheart "Mac" stilte for første gang på off utstiling med Very Good i Åpen klasse.

P.Just One Winner "Milo" ble handlet av Andrea og fikk 3 Excellent og CK i Åpen klasse

P.Gold Edition Ms Paris "Paris" fikk 2 Excellent og CK i Åpen klasse tispe.

 

Emmy ble stilt for første gang i Veteran klasse og hun har ikke vært i ringen på 3 år...

Jeg ble utrolig stolt over solstrålen vår da hun viste at hun fremdeles kan dette og travet seg frem til CK, BIR Veteran og til slutt BEST IN SHOW VETERAN!! En kanon start på veteran karrieren :)

 

 

Andrea stilte i barn og hund med Ariel og vant klassen sin! Gratulerer Andrea!!

 

 

Vi deltok også med oppdrettergruppe og 2 avlsgrupper, litt kaos da 10 hunder skulle i ringen samtidig, men vi kom i mål :)

 

Tusen takk alle for en fantastisk dag!

Gleder oss til neste år :)

 

Leon blir BIR og Utstillings champion for dommer Eli-Marie Klepp, og BIS 2 for dommer Per Harald Nymark.

 

 

Foxy og hennes forvert Maja var i Skaun på valpeshow og de gjorde en flott jobb og fikk en superfin kritikk av dommeren. Foxy ente opp med å bli BIR og BIG 2!

Gratulerer Maja, og takk for at du viste henne der :)

 

 


 

8 oktober

-Helseresultat-

E-Shine Like Jagger Av Vestermyra er i dag øyenlyst UA for andre gang.

Siden PLANLAGTE KULL er oppdatert.

 


 

5 oktober

-Utstillingsresultater-

I dag er det INT NKK utstilling i Harstad og der var Ariel sammen med sin forvert. Ariel har fått tilbake pelsen og travet seg frem til BIR samojed av 19 påmeldte samojeder for dommer Per-Harald Nymark.

Det ble en spennende gruppefinale og dronninga ente opp med BIG 2 av 33 raser!

Tusen takk alle dere fantastiske menneskene der oppe som bidro til at Ariel ble stilt der i dag!

 

Ariel blir BIG 2 for dommer Per-Harald Nymark

Handler: Julia Sørum Bjørklund

 


 

28 september

-Valpeshow-

I dag har det vært nok et valpeshow, denne gang i Klæbu i regi Norsk Puddelklubb Nordenfjeldske.

Vi stilte med White Samoyeds Felix Of Eddie "Felix" og Polarhiet's Only One Cover Girl "Roxy". I dag ble Felix BIR og Roxy BIM.

Felix gjorde en flott jobb i gruppefinalen og ble Best I Gruppen!

Nok en flott dag i ringen for våre småttiser :)

Felix sin kritikk var strålende:

7 mnd, maskulint hode i herlige proposjoner, en aning lyse øyne. Utmerket hals, overlinje, kryss og haleansetning. Utmerket forbryst. Velkroppet, moderat vinklet frem som bak. God benstamme. Beveger seg med et herlig driv. Paralell frem som bak. Herlig pels og farge. Trivelig temprement. Profft fremført, Lykke til videre :)

Felix sin side er oppdatert med nye bilder og nytt album som kan sees her >>>

 


 

25 september

-Helseresultat-

White Samoyeds Diamond Of Skipper "Dixie" er i dag øyenlyst UA for andre gang.

 


 

22 september

-Valpeshow-

I dag har Chow Chow Klubben arr valpeshow i Flå Samfunnshus her på Ler. Vi hadde tilmeldt Felix, Simba, Roxy, Foxy og Sindy. Alle fikk flotte kritikker og viste seg fint frem.

Av Felix og Simba ble det Felix som ble satt først. Roxy stilte alene i sin klasse og Foxy vant sin klasse over Sindy. Til slutt trakk Roxy det lengste strået og ble BIR og Felix BIM.

I finalen var det mange fine representanter for sine raser og Roxy ble BIG 2! Vinner og BIS valp ble den fineste Chow Chow jeg noen sinne har sett, så en stor gratulasjon til eier og oppdretter!

Tusen takk igjen til alle mine fantastiske forverter for allt dere gjør for våre små!

Roxy sin kritikk er jeg en smule stolt av:

5 mnd gammel tispe av utmerket type. Balansert og harmonisk helhet. Flott kileformet hode med godt utfylt snuteparti/underkjeve. Saksebitt. Meget godt pigment. Fantastisk flotte mørke øyne. Nydelige ører. Kraftig nakke som går over i ei rett og nydelig overlinje. Typisk viknklet. Fine poter. Meget god front og skulder. Tidvis kraftfulle steg. Flott pels og farge. Meget godt kjønnspreg. Trivelig temprement.

 

Polarhiet's Only One Cover Girl "Roxy" BIR og White Samoyeds Felix of Eddie "Felix" BIM

Dommer: Tanja Hulsund

 


 

11 september

Vi har foretatt avkomstgranskning av Emmy og vår stammor Beauty. Begge er pensjonerte fra avl og resultatene finner du på hundenes egne sider.

Nova har også fått en oversikt på sin egen side med helseresultatene fra hennes første kull.

 


 

10 september

-HD resultat-

Polarhiet's Let's Dance Of Gucci "Nuki" er i dag avlest med A hofter som resultat :)

 


 

9 september

-Show resultater-

Polarhiet's Only One Racing Girl "Mia" var lørdag på sitt første valpeshow i Tromsø. Hun fikk en fin kritikk og ble premiert med BIR valp av dommeren.

Polarhiet's Only One Dancing Girl "Mia" deltok lørdag og søndag på valpeshow i Ørsta og Ålesundområde. Det var hennes andre og tredje show. Hun oppnådde supre resultater begge dager med Best In Show 3 på lørdag og Best I Gruppen på søndag :)

Vi gratuerer begge to med flotte resultater!

 

Polarhiet's Only One Dancing Girl - BIS 3 valp i Ørsta

 


8 september

-Utstilling i Steinkjer-

I går var vi i Steinkjer på nasjonal utstilling i regi Steinkjer Hundeklubb. Vi hadde med oss Foxy i valpeklasse, samt Alice og Balder. Balder sto for championatet og dette var første utstilling etter at han ble 2 år så vi var veldig spente på om han kunne klare å kapre CERTET...

Acon, Fame og Nuki var også med sammen med sine forverter. Acon og Fame fylte 9 mnd på dagen så det gjorde det ekstra spennende....valp en dag og junior den neste...Vi deltok også med oppdrettergruppe med Balder, Nuki, Fame og Vega.

Hvordan det gikk med våre hunder ser du under siden RESULTATER

Polarhiet's Ms Moonshine Of Gucci "Vega" deltok også med stor stil og ble beste tispe med CERT og til slutt BIM! Vi gratulerer eier og forvert så mye med det fantastiske resultatet på Vega sin 9 mnd dag :)

Det er nytt album av Balder på siden hans, bildene kan også sees her >>>

Tusen takk igjen til mine fantastiske forverter, dere er unlike og tusen takk Lise for handlerhjelp!

 

N UCH Polarhiet's Kadmilos The Mystery

 


6 september

-Valper ledig etter Sacaja og Zalto-

4 tisper og 3 hanner født 29.08.13 etter Polarhiet's Komos Of Festivity "Zalto" og Chief Of Iroquoise Sacajawea "Sacaja"

Det er 1 hanne ledig for salg

Kontakt oppdretter Lise Pedersen Rånes ved interesse for valp eller spørsmål: 95022980

 


4 september

-Nye album-

Det er nye bilder, og nye album på sidene til Dr. Wolf Style Of King "King", White Samoyeds Foxy Of Eddie "Foxy" og Polarhiet's Only One Cover Girl "Roxy"

 


2 september

-Trondheim Hundefestival 2013-

I helgen deltok vi på Trondheim Hundefestival sin årlige dobbel utstilling på Støren Idrettspark.

Lørdag var det et forferdelig regnvær, men vi hadde en trivelig dag tross alt, sammen med gode venner og forverter. Vi hadde meldt på Felix, Roxy, Foxy og Sindy i valpeklasse samt King, Alice og Dixie.

Felix, Foxy og Roxy skulle debutere i ringen. Jeg handlet Roxy og Felix, mens Foxy ble handlet av sin forvert Maja. Det var så utrolig artig da alle hundene ville vise seg frem og alle fikk flotte kritikker av dommer Marianne Holmli. Resultatmessig gikk det over all forventning :)

Søndag var det strålende fint vær og dagen ble natulig nok enda bedre enn går dagen. Det var de samme hundene som lørdag bortsett fra Simba i stede for Sindy.

Hvordan det gikk med våre hunder denne helgen ser du under siden RESULTATER

Tusen takk til dere alle for all hjelp og trivelig selskap!

 

Søndag ble King BIR og Alice BIM for dommer Birgitta Svarstad

 

Lørdag var også Polarhiet's Only One Dancing Girl "Mia" på sitt første valpeshow sammen med sin eier Martha. Mia fikk en super kritikk og ble premiert med BIR og BIG 1 valp!

Polarhiet's Nobody Shines Like Me "Eira" og hennes eier Mari var også på samme valpeshow og ble Beste valp i klasse 6-9 mnd.

Vi gratulerer så mye :)

 


 

29 august

-Zalto og Sacaja har fått valper-

4 tisper og 3 hanner født 29.08.13 etter Polarhiet's Komos Of Festivity "Zalto" og Chief Of Iroquoise Sacajawea "Sacaja"

Kontakt oppdretter Lise Pedersen Rånes ved interesse for valp eller spørsmål: 95022980

 


 

27 august

-Nye album-

Det er nye bilder, og nye album på sidene til White Samoyeds Diamond Of Skipper "Dixie" og Dr. Wolf Set Alice In Wonderland "Alice"

 

Alice 9 mnd

 


 

26 august

-Utstillingsresultater-

Lørdag morgen pakket vi bilen og kjørte til Oslo i strålende sommertempratur for å delta på NKK utstillingen på Bjerke Travbane søndag. I bilen hadde vi med King, Alice, Dixie og Ariel, og med oss på turen var Nuki og henens matmor og matfar.

Det var påmeldt 29 samojeder og det var utrolig mye vakkert å se :) King og Alice har akkurat fylt 9 mnd og er både valpete og uferdige enda, men vi var veldig spente på kritikken og hvordan de oppførte seg i ringen. Jeg kan ikke si annet enn at jeg er veldig fornøyd :) Vi gleder oss til å se utviklingen av dem fremover. Ariel mistet desverre pelsen, men plasserte seg fint alikevel.

Hvordan det gikk med hundene våre ser du under siden RESULTATER

Polarhiet's Let's Rock Of Gucci "Nanok" deltok også. Han stilte i bikini, men fikk en flott kritikk og 4 Excellent i juniorklasse.

Han ble øyenlyst med helt friske øyne som resultat. HURRA!!

 

Alice sin første juniorutstilling 9 mnd - 1 Excellent

 


24 august

-Utstillingsresultat-

Polarhiet's D-Snow Crystal of Eros "Tindra" har vært på nasjonal utstilling i Ljungskile i Sverge hvor hun oppnådde det flotte resultatet 1 Excellent CK 1 BTK BIM

Vi gratulerer så mye!

 


 

18 august

-Utstillingsresultater-

I helgen har Polarhiet's Ms Moondancer Of Gucci "Fame" og hennes forvert Jan deltatt på nasjonal utstilling/valpeshow i Mosjøen.

Fame fikk en strålende kritikk begge dager, og ble premiert med BIR og BIG 1 valp lørdag og BIR og BIG 2 valp søndag.

Polarhiet's Mr Moonwalker Of Gucci "Nero" deltok også søndag, han fikk en flott kritikk og ble BIM valp.

N UCH Polarhiet's D-Snow Angel Of Eros "Arya" var også der sammen med sin eier, og hun ble 2 BTK lørdag og BIR og BIG 4 søndag.

 

Polarhiet's Komodia Of Happiness "Maya" og hennes eiere har deltatt på nasjonal utstilling i Vennesla.

Maya ble premiert med BIR begge dager, samt BIG 4 søndag :)

 

I Sverige har Polarhiet's D-Snow Crystal Of Eros "Tindra" vært på Internasjonal utstilling i dag og hun ble 2 BTK med R.CACIB, Lørdag 2 Excellent med CK :)

 

Vi gratulerer så mye til dere alle!

 


17 august

-Emmy har bursdag-

I dag er N S UCH Dragviken's Gotta Love It "Emmy" 8 år og Veteran!

Gratulerer med dagen Emmy og alle hennes kullsøsken :)

 

 


12 august

-L Kullet 1 år/helseresultater-

I dag er det 1 år siden vårt lille L Kull kom til verden. Gratulerer så mye med dagen Nanok og Nuki!

Vi har vært å øyenlyst Nuki for 1. gang, Nova for 3.gang og Nemi for 2.gang. Alle 3 har friske øyne :)

 

Polarhiet's Let's Dance Of Gucci "Nuki" - 1 år

 


29 juli

-Utstillingsresultat-

Lørdag var P.Let's Rock Of Gucci "Nanok" og hans eiere på Nasjonal utstilling i Råde/Moss. Det gikk kjempebra og Nanok ble premiert med å vinne sitt første CERT og ble til slutt BIM.

Vi gratulerer så mye!

 


7 juli

-Utstillingsresultater-

I dag har vi vært på Leangen Travbane her i Trondheim og deltatt på INT NKK utstilling. Vi hadde tilmeldt Acon, Fame og Alice i valpeklasse og Balder, Nuki, Wendy, Dixie, Kalinka og Ariel. Balder ble hjemme, men alle de andre deltok. Det var 26 voksne og 4 valper påmeldt til utstillingen.

Fra vårt oppdrett stilte også P.Ms Moonshine Of Gucci "Vega" i valpeklasse 6-9 mnd hun fikk en fin kritikk og viste seg fint frem. Hun ble til slutt 3. beste tispe i klassen.

Hvordan det gikk med hundene våre ser du under siden RESULTATER

Vi i "team Polarhiet" har all grunn til å være strålende fornøyde med dagen!

Tusen takk igjen til alle mine fantastiske og flinke forverter og ikke minst takk til min bedre halvdel.

 

 


 

1 juli

-Valper-

Polarhiet's Komos of Festivity "Zalto" har hatt damebesøk av Chief Of Iroquoise Sacajawea "Sacaja", så nå krysser vi fingrene for at et flott valpekull skal bli født ca 1 sept.

Kontakt oppdretter Lise Pedersen Rånes ved interesse for valp på mob: 95022980

 

 


29 juni

-Utstillingsresultater/valpeshow-

I dag har både P.Ms Moondancer Of Gucci "Fame" og P.Mr Moonrocker Of Gucci "Acon" vært på valpeshow. Fame i Leirfjord og Acon i Vestnes, begge sammen med sine forverter.

Hvordan det gikk med dem ser du under siden RESULTATER

Tusen takk Jan og Rune Erik for jobben dere gjør med de små og Gratulerer så mye!

 


24 juni

-White Samoyeds Diamond Of Skipper-

Dixie er tilbake i ringen etter et lengre opphold, og nå er pelsen nesten på plass igjen :)

I forbindelse med utstillingen på Oppdal i går tok vi noen nye bilder av henne, det er nytt album i Dixie's Galleri på hennes egen side, eller se her Dixie 22 mnd >>>

 

 


 

23 juni

-Utstillingsresultater-

I dag har vi vært på Oppdal og deltatt på Nasjonal utstilling der i regi av Oppdal Hundeklubb. Vi hadde meldt på Alice og King i valpeklasse samt Balder, Nuki, Dixie og Wendy.

Fra "hiet" var også P. Ms Moonshine Of Gucci "vega" hun hadde vi ikke sett siden hun reiste herfra 8 uker gammel så det var artig å treffe henne igjen. Hun var så flink i ringen og sprang seg til BIM valp, gratulerer så mye til eier og forvert!

Vi fikk stålende sommervær og en særdeles hyggelig dag og resultatene kan man heller ikke klage på :)

Hvordan det gikk med våre hunder ser du under siden RESULTATER

 

Dr. Wolf Style Of King - 7 mnd

 

Det var også Nasjonal utstilling i Bodø i dag, og vi gratulerer N UCH Polarhiet's D-Snow Angel Of Eros "Arya" og Siv med den flotte premieringen i Championklasse 1 Excellent CK 2 BTK :)

 


 

20 juni

-White Samoyeds Foxy Of Eddie-

Foxy er blitt 4 mnd og er fremdeles bare helt nydelig :)

Siden hennes er oppdatert med nye bilder, og et nytt album i Galleriet.

 

 


19 juni

-Polarhiet's Only One Cover Girl-

Roxy er blitt 12 uker og er ei skikkelig gladjente :) Siden til Roxy er oppdatert med nytt album i Galleriet.

Tusen takk for bildene Linn og Maths!

 

 

 


17 juni

-Utstillingsresultat-

I går var det NKK utstilling i Tromsø med 20 påmeldte samojeder for dommer Eli-Marie Klepp.

Fra vårt oppdrett stilte Polarhiet's Havana Of Racer "Stjerna". Hun deltok på sin andre utstilling og fikk også denne dagen en flott premiering:

Åpen klasse: 3 Excellent CK 4 BTK

Gratulerer så mye til eier!

 


16 juni

-Polarhiet's Mr Moonhazard Of Gucci "Atlas"-

Vi har fått et flott bilde av Atlas som har passert 6 mnd på tur :)

Tusen takk Martin!

 


 

12 juni

-Valpenytt-

O Kullet har funnet seg godt til rette i sine nye hjem og tilbakemeldingene er supre! Tusen takk alle sammen for alle tilbakemeldinger, det setter vi stor pris på :)

Bildet viser en glad jente som bor i Ålesund, takk Martha for at vi fikk låne bildet!

 

Polarhiet's Only One Dancing Girl "Mia" 9 uker

 


 

10 juni

-Utstillingsresultater/tur til Finnskogen-

Denne helgen har vi tilbringt på Finnskogen Villmarkssenter i stålende vær og i veldig trivelig selskap. Det er en utrolig flott plass inne i "Villmarka" ved Kirkenær. Vi har vært der tidligere på vinteren, men stedet var absolutt like vakkert på sommeren.

Det var dobbelutstilling der i regi Norsk Chow Chow klubb og vi stilte med Dr. Wolf Set Alice In Wonderland "Alice", Polarhiet's Let's Dance Of Gucci "Nuki" og vår nybakte champion NJV-11 N UCH Zicata's Dancer Of Polarhiet "Ariel".

Dette ble Ariels første utstillinger i Championklasse og hvordan det gikk med hundene våre ser du under RESULTATER

Tusen takk for ei utrolig trivelig helg!

 

Glade jenter etter Søndagens utstilling sammen med Dommer: Gunilla Skallman

 


 

4 juni

-Utstillingsresultater/tur til INT NKK Drammen-

Lørdag morgen kjørte vi sørover for å tilbringe helgen med gode venner og sammen med dem delta på INT NKK utstilling i Drammen søndag. Vi hadde med oss Alice, Ariel og Bamse. Leon, Wendy, King og Nuki var også med sammen med sine forverter. Det var 23 påmeldte samojeder og 3 valper for Dommer Mona K. Selbach. Vi hadde også tilmeldt i oppdretter klasse.

Etter en særdeles trivelig lørdagskveld sto vi opp kl 6 og reiste inn til Berskau Idrettsanlegg i Drammen. Værgudene var på vår side og dagen var bare fantastisk. Hvordan det gikk med våre hunder og med oppdrettergruppen ser du under siden RESULTATER

Sidene til Nuki, Bamse, Leon, King, Alice og Ariel er oppdatert og det ligger nye bilder i Galleri Show.

Det var flere hunder fra "hiet" som deltok:

P. Let's Rock Of Gucci "Nanok" 1 Excellent i juniorklasse

P. Kleopatra A Goddess "Kiara" 3 Excellent i unghundklasse

P. Empress Sweet Diva "Maya" 2 Excellent i åpen klasse

NUCH P.A-Ice Dancer Of Samson "Arija" 2 Excellent CK i Ch klasse

Tusen takk til våre "verter" Arne og Cathrine for nok ein trivelig helg sammen med dere, og igjen må jeg takke mine forverter for at dere var med oss!

Tusen takk til Manuela Holm Melby for god handlerhjelp av Alice og Bamse og ikke minst takk for en fin og hyggelig dag :)

Ikke minst takk til min bedre halvdel for at han er med og for all hjelp!

NJV-11 Zicata's Dancer Of Polarhiet "Ariel" kan etter helgen også kalle seg NORSK UTSTILLINGSCHAMPION etter at hun ble BIR samojed. Hun ble også trukket ut i semifinale i grupperingen, men ikke plassert. Vi er strålende fornøyde!

 

1 Excellent CK 1 BTK CERT CACIB BIR og Ny NORSK CHAMPION!

 


1 juni

-Valpeshow-

I dag har det vært valpeshow i Trondheim der deltok P. Mr Moonrocker of Gucci "Acon", P. Nobody Shows Like Me "Sindy" og P. Ms Moondancer Of Gucci "Fame".

Acon trakk også i dag det lengste strået og ble, BIR BIG 1 og til slutt Best In Show 2!

Fame ble BIM, og alle tre fikk strålende kritikker.

Tusen takk Jan, Janne og Rune Erik for at dere viser de små så fint!

 


29 mai

-Valpenytt-

Valpene er blitt reiseklare, siden VALPER er oppdatert.

 


28 mai

-Valpeshow-

Søndag var vi på Fannrem og deltok på valpeshow i regi Orkdal Hundeklubb. Vi hadde tilmeldt 6 valper, og alle møtte med sine forverter. Vi har møttes en del ganger for felles hygge og trening, men jeg må bare skryte av mine forverter igjen! De er fantastiske! Hundene var rene og pene og treningen har gitt resultater :)

Polarhiet's Nobody Moves Like Me "Simba" og Polarhiet's Nobody Shows Like Me "Sindy" fylte 4 mnd denne dagen, begge to viste seg frem så fint og fikk flotte kritikker. Polarhiet's Ms Moondancer Of Gucci "Fame" stilte også på sitt første valpeshow og fikk en flott kritikk. Polarhiet's Mr Moonrocker Of Gucci "Acon" stilte på sitt 3. show, også han viste seg frem supert og fikk strålende kritikk. Dr. Wolf Style Of King "King" og Dr. Wolf Set Alice In Wonderland "Alice" var også med. Begge fikk supre kritikker. King viste seg fint frem, men Alice ville ikke denne dagen. Hun spratt som en kenguru, hehe :) Sånn er det noen ganger, men vi fikk trent litt da det var slutt og da sprang hun som ekte prinsesser gjør ;)

Hvordan det gikk med dem til slutt kan du se under RESULTATER

Acon, Simba, Sindy og King sine sider er oppdatert med nytt album og nye bilder.

Tusen millioner takk for at dere er slik dere er! Takk alle sammen for en koselig dag! Vi gleder oss allerede til neste gang :)

 


25 mai

-Polarhiet's Let's Dance Of Gucci-

Vi har fått et bilde som ble tatt etter BIG finalen i Ålesund 4 mai av Nuki.

Tusen takk Mon!

 

 


 

18 mai

-Valpenytt-

Valget på hvem av valpene som blir i kennelen er tatt, og vi ønsker rød tispe som har fått navnet Roxy etter sin tante velkommen i kennelen.

Roxy's side er oppdatert med bilder og album som også kan sees her >>>

 

 

 


 

13 mai

-Valpenytt-

Valpene er blitt nesten 6 uker gamle, siden VALPER er oppdatert med litt valpenytt og nytt album.

 

 

 


 

12 mai

-Utstillingsresultater-

Polarhiet's Hot Shot Of Racer "Kowu" har også i dag deltatt på utstilling i Hammerfest hvor han oppnådde det strålende resultatet:

1 Excellent CK 1 BHK CERT BIR og BIG 4!

Gratulerer så mye til både Kowu og hans eier med ei flott helg :)

 

Bamses datter Bianca fra Kennel Frandolabben ble også i dag BIG 2 valp :)

Vi gratulerer så mye!


 

11 mai

-Utstillingsresultater-

I dag har det vært valpeshow og utstilling flere steder i landet og hunder fra "hiet" har deltatt på flere steder.

Polarhiet's Ms Moonshine Of Gucci "Vega" har vært på sitt første valpeshow, og det var i Steinkjer der dem bor. Vega fikk en flott kritikk av dommeren og ente opp som BEST I GRUPPEN 4 valp :) Gratulerer så mye til både eier Inger og til forverten Marie.

Polarhiet's Let's Rock Of Gucci "Nanok" har vært i Fredrikstad og deltatt på sitt siste valpeshow. Han fikk en særdeles flott kritikk og "veldig lovende valp" med seg til juniorklassen og ble 2 beste hannvalp.

Bamses datter Bianca fra Kennel Frandolabben har deltatt på valpeshow i Hammerfest med supert resultat og flott kritikk. Hun ente opp som BEST I GRUPPEN 2 valp :) Vi gratulerer så mye til eier og forvert med det flotte resultatet!

I Hammerfest stilte også søsknene fra vårt H Kull, Polarhiet's Hot Shot Of Racer "Kowu" og Polarhiet's Havana Of Racer "Stjerna". Stjerna stilte for første gang på show og klarte seg utmerket med å vinne CERT og bli BEST I RASEN :) Kowu fikk en fin kritikk og ble premiert med 1 Excellent.

Vi GRATULERER alle så mye med en flott dag til dere alle!

 


 

-Polarhiet's Mr Moonrocker Of Gucci-

I dag har Acon vært på besøk og jeg tok noen nye bilder av gutten somm er blitt drøye 5 mnd gammel.

Acon sin side er oppdatert med nye bilder

 


 

9 mai

-Nye tilskudd til Kennelen-

Tirsdag reiste jeg ned til København for å besøke min gode venninde Camilla. Hun har for tiden to kull og jeg hadde sett frem lenge til å få se vidundrene "live". Dagen startet kl 03.45 for å kjøre inn til flyplassen. Vel fremme i Danmark ca kl 7.30 var det sommer og sol som ventet :) Utrolig deilig! Jeg fikk en hel dag sammen med Camilla og hennes familie og hunder før jeg måtte reise hjem igjen samme kveld...Vi fikk en superfin dag sammen med dem der nede, Danmark er bare SUPERT!

Hjem fulgte med 2 nydelige hjerteknusere som heter White Samoyed's Felix Of Eddie og White Samoyeds Foxy Of Eddie, begge har fått egne sider under siden HUNDENE

Felix og Foxy tok flyturen helt med ro og sov seg igjennom hele reisen :)

Tusen takk Per og Camilla for at jeg fikk komme til Danmark, og for at jeg fikk ta med disse to skjønnhetene hjem til Norge.

Vi søker forvert til Felix omgående, ta kontakt for mer info!

 

 

 


5 mai

-Utstillingsresultater-

Fredag pakket vi bilen og kjørte til Ålesund for å delta på NKK utstillingen der lørdag.

Vi hadde meldt på Polarhiet's Let's Dance Of Gucci "Nuki", Polarhiet's Kadmilos The Mystery "Balder", Polarhiet's Just One Lady "Wendy" og N UCH Snowmist Ulanova Dancer "Nova". Nuki og Wendy sine forverter med sine bedre halvdeler var med på turen og vi fikk en trivelig tur sammen hele gjengen.

Tusen takk for en fin tur Lise, Øyvind, Kjell Roger og Laila. Ser frem til mange fine turer sammen med dere fremover :)

Dette var Nuki's siste valpeshow, hun har hatt en fantastisk flott valpeshow karriere og nå ser vi frem til hennes juniordebut som venter om ikke så alt for lenge.

Hvordan det gikk med hundene i Ålesund ser du under RESULTATER

Vi er stålende fornøyde med dagen!

 

Polarhiet's Kadmilos The Mystery "Balder" -20 mnd

 


 

1 mai

-Utstillingsresultater-

Denne helgen har vi tilbringt på Elverum Camping og deltatt på årets Hovedutstilling arr av Norsk Polarhundklub. Værgudene var på vår side og arrangemanget var svært vellykket. Vi storkoste oss hele helgen sammen med andre hundefolk og gode venner.

Vi stilte med Dr. Wolf Set Alice In Wonderland "Alice", Polarhiet's Let's Dance Of Gucci "Nuki", E-Shine Like Jagger Av Vestemyra "Leon" og Polarhiet's Just One Lady "Wendy".

Hvordan det gikk med disse ser du under siden RESULTATER.

 

Det var flere hunder fra "hiet" der:

Polarhiet's Let's Rock Of Gucci "Nanok", han ble nr 2 i klassen 6-9 mnd hanner

Polarhiet's Just My Teddy Bear "Kaifas", stilte for første gang på show med Excellent som resultat i unghundklassen

Polarhiet's Kleopatra A Gooddess "Kiara" var uten pels for dagen og ble premiert med Very Good i unghundklassen

Polarhiet's Empress Sweet Diva "Maya" og Vigdis oppnådde det strålende resultatet CERT og 3 BTK!

N UCH Polarhiet's A-Ice Dancer Of Samson "Arija" og Lisbeth som ble ikke mindre enn BIR samojed og Best In Show 2!!

 

Vi takker alle for ei fantastisk trivelig helg, det var veldig trivelig å treffe dere alle igjen!

 

Dr. Wolf Set Alice In Wonderland 5.5 mnd

 

Polarhiet's Mr Moonrocker Of Gucci "Acon" og hans forvert Rune Erik har også vært på valpeshow denne helgen. De har debutert i ringen på dobbelutstillingen på Sunndalsøra. Det klarte de to helt utmerket!

Hvordan det gikk ser du under RESULTATER

Tusen takk for at du stilte Acon Rune!

 


24 april

-Valpenytt-

Valpene er blitt 3 uker gamle, siden VALPER er oppdatert med litt valpenytt og nytt album.

 


23 april

-Dr. Wolf Style Of King-

King er blitt en stor flott gutt på 5 mnd :)

Siden hans er oppdatert med nye bilder og nytt album i Galleriet

 


21 april

-Polarhiet's Gold Edition Mr Gucci-

"Bamsegutt" på tur med sin c/o eier Maja i naturskjønne omgivelser en fin vårdag i April :)

Tusen takk for det fine bildet!

 


16 april

-Valpenytt-

Valpene er blitt 2 uker gamle, siden VALPER er oppdatert med litt valpenytt og nytt album.

Fame og Sindy sine sider er oppdatert med nye bilder.

Roxy har fått egen side på siden HUNDENE, så vil tiden vise hvem hun er :)

 

Polarhiet's Ms Moondancer Of Gucci "Fame" 4 mnd

 


 

11 april

 

Siden IMPORT er oppdatert med våre 2 importer Alice og King.

 


 

10 april

-Valpenytt-

Valpene er blitt 1 uke gamle, siden VALPER er oppdatert med litt valpenytt.

 


7 april

-Handlerkurs-

Denne helgen har jeg deltatt på handlerkurs for første gang i min utstillingskarriere. Arr var Norsk Pincherklubb og instruktører for helga har vært Arne Foss og Elisabeth Bugge Olsen.

Polarhiet's Just One Lady "Wendy" og Polarhiet's Let's Dance Of Gucci "Nuki" deltok også sammen med sine forverter Lise og Kjell Roger. Jeg hadde med Polarhiet's Kadmilos The Mystery "Balder" på lørdag og N UCH Snowmist Ulanova Dancer "Nova" og lille Dr. Wolf Set Alice In Wonderland "Alice" på søndag. Alice var med mest for sosialisering, men imponerte meg stort! Hun ble deltakende på lik linje med de andre og en ting er sikkert og det er at denne lille frøkena har talent :)

Det har vært ei svært lærerik helg hvor jeg har lært mye som jeg skal ta med meg videre.

Tusen takk alle som deltok for ei flott helg!

 

Dr. Wolf Set Alice In Wonderland "Alice" 4.5 mnd

 


 

5 april

-Valpenytt-

O Kullet er blitt 3 døgn gamle og de vokser og trives i valpekassen. Bella er en svært god mor som passer godt på sine små.

Valpene har fått sine stamtavlenavn, disse kan du se på O Kullets side her >>>

Vi har lagt ut vårt neste planlagte kull under siden PLANLAGTE KULL, forventet parring er høsten-13. En spennende kombinasjon som vi ser frem til å gjennomføre når tiden er inne :)

 

 

 


2 april

-Bella og Boss har fått valper-

I natt og i de tidlige morgentimer i dag har Bella og Boss fått 2 hanner og 4 tispevalper.

Alle valpene er store og livskraftige og Bella klarte dette utmerket :)

Hun ser veldig fornøyd ut med sine 6 små <3

 

 

 

 


1 april

Siden OM OSS er oppdatert

 


26 mars

Polarhiet's Nobody Moves Like Me "Simba" og Polarhiet's Nobody Shows Like Me "Sindy"

har nå fått egne sider under siden HUNDENE

Her kan du også hilse på våre to nye hjerteknusere Dr.Wolf Set Alice In Wonderland "Alice" og Dr.Wolf Style Of King "King".

Tusen takk til oppdretter Nedim for at King og Alice fikk komme til Norge!

 

 

 


24 mars

-Utstillingsresultat-

I dag har Polarhiet's D-Snow Crystal Of Eros "Tindra" og hennes eier deltatt på Int utstilling i Malmö, Sverige. Tindra gjorde igjen en flott jobb og ble premiert med:

1 Excellent CK 4 BTKL

Vi gratulerer så mye :)

 


 

22 mars

-HD resultat-

Polarhiet's Kakia The Vice "Nemi" er i dag avlest med B hofter. HURRA!!!!!

 


 

21 mars

-Valpenytt-

Valpene nermer seg 8 uker med stormskritt og det er tid for flytting...

Siden VALPER er oppdatert med litt valpenytt.

Valpene i kullet har fått egne sider som kan sees under N Kullet sin egen side

Kennelen har fått 2 nye tilskudd fra N kullet og vi ønsker velkommen til Simba og Sindy.

 

 
Polarhiet's Nobody Moves Like Me "Simba"   Polarhiet's Nobody Shows Like Me "Sindy"

 


13 mars

-Øyenlysningsresultat-

Polarhiet's Kadmilos The Mystery "Balder" er i dag øyenlyst UA :)

 

 

 


11 mars

-Øyenlysningsresultat-

Polarhiet's Kedalion The Purifyer "Teddy" er i dag øyenlyst UA :)

 


10 mars

-Polarhiet's Let's Dance Of Gucci-

Vi har tatt nye bilder av Nuki som snart er 7 mnd gammel og blitt ei stor flott jente :)

Takk Lise for hjelpen!

Nytt album Nuki 7 mnd kan sees her >>>

 

 

-Valpeshow-

I dag har Polarhiet's Let's Dance Of Gucci "Nuki" deltatt på sitt fjerde valpeshow, denne gang i regi av Trondheim Trekk og Brukshundklubb.

Nuki viste seg eksemplarisk og fikk også i dag en super flott kritikk av dommeren:

Kritikk: Trivelig, herlig valp. Feminint hode, god hals og overlinje. Godt vinklet foran og bak. Godt kryss. Vakker pels. Beveger seg effektivt. Velvist

Handler: Lise Pedersen Rånes

Hvordan det gikk med Nuki til slutt ser du under RESULTATER

 

 


 

9 mars

-Valpenytt-

Valpene er i dag 6 uker, og i går ble hele gjengen fotografert utendørs i nydelig vær.

Siden VALPER er oppdatert med litt valpenytt og nytt album.

 

 


8 januar

-Polarhiet's Mr Moonrocker Of Gucci-

Acon 13 uker på morgentur med sin matfar Rune Erik

Tusen takk for bilder :)

 

 


27 januar

-Valpenytt-

N Kullet nermer seg 5 uker, og i går ble hele gjengen badet og fotografert

Siden VALPER er oppdatert med valpenytt og nytt album.

 

 


 

23 februar

-Utstillingsresultat-

I dag har Polarhiet's D-Snow Crystal Of Eros "Tindra" og hennes eier deltatt på Inoff utstilling i Sätila I Sverige. Dommer var Mirko Lunden. Tindra gjorde en flott jobb og ble premiert med:

1 Excellent CK 1 BTK BIR BIG 1 og til slutt Best In Show 2!

Vi gratulerer så mye :)

 


 

22 januar

-Valpenytt-

I dag har Bella vært på ultralyd og det er valper på vei.

Nå gjenstår 5 ukers ventetid til vårt O Kull melder sin ankomst i påsken. Vi gleder oss!

 

 


-Valpenytt-

N Kullet er 3 uker i dag og vi har tatt bilder av hver enkelt valp.

Se album N Kull 3 uker her >>>

Siden VALPER er oppdatert med litt valpenytt

 

Vi har også benyttet en flott vinterdag til en ski tur sammen med Nemi og Bella

 


 

14 januar

-Øyenlysningsresultat-

Polarhiet's Komodia Of Happiness "Maya" er i dag øyenlyst UA :)

 


 

12 januar

-Øyenlysningsresultat-

Polarhiet's Korymbos The Spirit "Nanuk" er i dag øyenlyst UA :)

 


10 februar

-Polarhiet's Gold Edition Ms Naomi "Bella"-

Vår gjest Polarhiet's Gold Edition Ms Naomi "Bella" og Ron nyter vinterkulda på skitur mens matmor har arbeidshelg...

 

-Polarhiet's Mr Moonrocker Of Gucci "Acon"-

Acon har beseiret sin første fjelltopp i helga sammen med sin forvert. Han kosa seg i trygge omgivelser på veg opp :)

 

 

-Valpeshow-

Polarhiet's Let's Rock Of Gucci "Nanok" og hans eiere Kirsti og Are vært på Hellerudsletta og deltatt på Nanok's andre valpeshow.

Det var 5 samojedvalper påmeldt for dommer: Manuel L Borgnes. Nanok var kjempeflink i ringen, fikk en flott kritikk og ble premiert med:

BIM valp!

Vi gratulerer så mye! Det er godt jobba :)

 

 


9 februar

-Utstillingsresultat-

I dag har Polarhiet's Komodia Of Happiness "Maya" og hennes eier Line deltatt på Nasjonal utstilling i Ølen på Vestlandet. Maya og Line gjorde en flott jobb sammen og Maya ble premiert med:

1 Excellent CK 1 BTK CERT BIR

Vi gratulerer så mye! Dere er kjempeflinke :)

 


 

5 februar

-Valpenytt-

Sidene til Fame og Acon er oppdatert under galleri med album 0-7 uker og 8 uker.

Valpene i N Kullet er alle reserverte. Vi har stor tro på at valpene venter supergode hjem når tiden er inne. Først skal vi se de utvikle seg i de neste 6.5 ukene. De vokser og vokser....og alt er akkurat som det skal være.

Bella er parret med Boss og valper ventes ca 27 mars. Vi kan ennå reservere et par valper etter denne kombinasjonen.

 

Svart hanne 10 dager

 


 

4 februar

-Valpenytt-

I dag reiste Polarhiet's Mr Moonhazard Of Gucci "Atlas" sammen med sin nye eier Martin til Otta.

Vi ønsker dem lykke til!

 

 


 

3 februar

-Valpeshow-

I dag har Polarhiet's Let's Dance Of Gucci "Nuki" deltatt på sitt tredje valpeshow, denne gang i regi av Norsk Rottweilerklubb.

Nuki viste seg som den prinsessen hun er og fikk også i dag en super flott kritikk av dommeren:

Kritikk: 5.5 mnd gammel. Utmerket type, vakkert hode og uttrykk, mørke skråstilte øyne. Markert stopp, utmerket pigment. Bra hals, bra skulder, litt rak i overarm. Rette ben med karakteristiske poter, tilstrekkelig frembryst, god overlinje. Godt utviklet brystkasse, bra lend, kryss og haleansetning. Bra vinklet frem og bak. Beveger seg meget velgående fra alle hold. Feminin elegant tispe som utviser kraft. God benstamme og poter. Korrekt bitt.

 

Nuki blir BIG 1 på sitt tredje valpeshow. Dommer: Lene Tryggestad

Handler: Lise Pedersen Rånes

 


 

2 februar

-Valpenytt-

I dag har det vært Polarhiet's Ms Moonshine Of Gucci "Vega" og Polarhiet's Mr Moondigger Of Gucci "Nanok" sin tur til å reise hjem.

Vi ønsker de nye eierne Lykke til!

 
Vega
 
Nanok

 

 


 

1 februar

-Valpenytt-

Polarhiet's Mr Moonwalker Of Gucci "Nero" reiste i dag til Bodø sammen med sin nye eier Susanne.

Lykke til i fremtiden!

 

 

Polarhiet's Mr Moonrocker Of Gucci "Acon" reiste i dag til Surnadal sammen med sin forvert Rune Erik.

Vi ønsker dem lykke til!

 

 


 

31 januar

-Valpenytt-

I dag har Polarhiet's Ms Moonlight Of Gucci "Maja" reist til sitt nye hjem sammen med sin eier Fredrik.

Vi ønsker Fredrik og Maja lykke til fremover, vi ser frem til vi sees igjen :)

 


 

30 januar

-Valpenytt-

I dag har M Kullet vært hos vetrinæren og fått flotte attester alle 7 :)

Kullet har fått egne sider som kan sees her >>>

Polarhiet's Ms Moondancer Of Gucci "Fame"

 


 

27 januar

-Valpeshow-

I dag har Polarhiet's Let's Dance Of Gucci "Nuki" deltatt på sitt andre valpeshow, denne gang i regi av Norsk Boxerklubb klubb på Ler.

Nuki viste seg fint og fikk en super flott kritikk av dommeren:

Kritikk: Vakkert hode med utmerket pigment. Vakker hals, god over og underlinje. God benstamme. God haleansetning. Godt vinklet frem og bak. Vakker pels. Beveger seg med godt steg fra alle hold. Vakker helhet. Trivelig temprement. Velvist.

 

Nuki blir BIG 1 på sitt andre valpeshow. Dommer: Kristin Hoff

Handler: Lise Pedersen Rånes

 


26-27 januar

 

-Vårt N Kull er født-

Kalinka og Aslan sine valper ble født i går og kullet teller 7 flotte valper fordelt på 3 hanner og 4 tisper.

Siden VALPER er oppdatert

Siden PLANLAGTE KULL er oppdatert med nytt ventet kull.

 

 

 


 

25 januar

-M Kullet er i dag 7 uker-

to søte små :)


 

23 januar

-Valpenytt-

Kalinka er på dag 59 i drektigheten i dag, og det nermer seg fødsel for vårt N Kull med stormskritt. Hun er stor! Vi er kjempespente på hva som skjuler seg inne i magen...

 

-M Kull nyheter-

M Kullet nermer seg 7 uker, tiden flyr!

Siden VALPER er oppdatert med valpenytt. Det er også nytt Album, M Kull nesten 7 uker >>>

Det er bestemt hvor de ulike valpene skal flytte og disse to blir i kennelens eie fremover. Begge skal bo hos forvert.

Sidene til Acon og Fame er oppdatert med bilder.

 

 
Polarhiet's Mr Moonrocker Of Gucci "Acon"
 
Polarhiet's Ms Moondancer Of Gucci "Fame"

 


 

21 januar

-Valpeshow-

P.Let's Rock Of Gucci "Nanok" har også deltatt på sitt første valpeshow denne helgen i Sandefjord.

Han var en veldig flink gutt, fikk en flott kritikk og ente til slutt opp med å bli BIR og BIG 2 valp for dommer Nesley Hiltz.

Gratulerer så mye til eierne og Nanok med flott resultat!

Kritikk: Very promising youngster. Well balanced, pleasing head and expression. Good bone and feet. Strong good tailset. Moves well.

 


 

20 januar

-Valpeshow-

Denne helgen har Polarhiet's Let's Dance Of Gucci "Nuki" deltatt på sitt første valpeshow i regi av Norsk Chow Chow klubb på Ler.

Nuki viste seg fint og fikk en super flott kritikk av dommer Jari Partanen

Kritikk: Meget vakker tispeav utmerket type, pent hode med prima uttrykk. Fine ører. Bra lendeparti, utmerket kryss, fine muskuløse lår. Flotte bevegelser

Hvordan det gikk med Nuki til slutt denne helgen ser du under RESULTATER

Nuki 5 mnd


 

18 januar

-HD resultat-

P.Kleopatra A Goddess "Kiara" er i dag avlest med A hofter. HURRA!!

 


11 januar

-Valpenytt-

I dag er M Kullet 5 uker, tiden flyr!

Siden VALPER er oppdatert med valpenytt. Det er også nytt Album, M Kull nesten 5 uker >>>

 


 

10 januar

-Valpenytt-

Nytt album M Kull 4.5 uker >>>

 


 

7 januar

-Øyenlysningsresultat-

Polarhiet's Kleopatra A Goddess "Kiara" er i dag øyenlyst uten tegn til øyesykdom.

 


 

4 januar

-Øyenlysningsresultat-

Polarhiet's Just One Sweetheart "Mac" er i dag øyenlyst uten tegn til øyesykdom.

Han ble også gonioskopert med trange vinkler som resultat så han må parres med tisper med åpen vinkel om han skal i avl.

Nå er alle i J Kullet sjekket og alle har helt friske øyne :)

Tusen takk til eierne for at dere har helseundersøkt hundene deres!

 

-Valpenytt-

Siden VALPER er oppdatert med litt valpenytt.

 


 

29 desember

-Tilbakeblikk på året 2012-

Nå nermer året 2013 seg med stormskritt og det er igjen tid for å se tilbake på året som har gått.

Vi startet året 2012 med å følge våre fremtidige håp på valpeshow. Vi hadde Wendy, Leon, Dixie, Nemi, Balder og etterhvert også Zalto som alle er født i 2011 og dermed valper i fjor på denne tiden. Alle fikk være med på valpeshow så de skulle få med seg denne viktige sosialiseringen og læringen som slike valpeshow gir. Alle "valpene" klarte seg godt og har også oppnådd svært gode resultater som juniorer.

Nemi brakk lårbeinet i desember-11 i underkant av 4 mnd gammel og ble natulig nok preget av dette da hun måtte være i ro over lang tid etter to omfattende oprasjoner. Lårbeinet hadde spiralbrudd og var ca 5 cm langt. Bruddet er grodd fint så vil tiden vise om det blir helt bra. Hun er en særdeles lykkelig lita frøken som natulig nok ble vår "baby" etter rehabiliteringen og alle timene i sofaen..

Vi hadde planer om valper etter Kalinka og Aslan i mai, men naturen ville det ikke slik denne gangen og Kalinka gikk desverre tom. Jeg vurderte lenge frem og tilbake om jeg skulle prøve samme kombinasjon igjen og slik ble det. Nå ser det ut til at Kalinka nedkommer ca 27 januar med vårt N Kull. Emmy fikk sitt siste valpekull i august, et lite kull på 2 tisper og 1 hanne hvor desverre den ene tispen mistet livet før hun ble født. En opplevelse vi aldri har hatt før under natulig fødsel og den var fryktelig trist.... På tampen av året fikk Ariel sitt første valpekull og vi vårt M kull. Det ble 7 nydelige valper som i dag er 3 uker gamle, så det ble 2 kull født dette året også.

Kennelen fikk 2 nye tilskudd i 2012. Først kjøpte vi tilbake Zalto fra vårt K Kull så ble Nuki fra vårt L kull værende i kennelen. Begge bor hos flotte forverter. Begge er to herlige samojeder som vi er svært glade for å ha med oss videre i fremtiden.

Det er en stor glede og ta med seg at Zalto, Leon, Wendy og Dixie ble godkjente avlshunder i 2012 og alle disse vil bidra i vårt avlsarbeide fremover.

Det er stort for meg å se at Kennelen igjen gror etter "nedleggelsen" i 2010. Takket være gode samarbeidspartnere, gode venner, fantastiske forverter og ikke minst min samboer ble dette mulig! TUSEN TAKK!!

Takk til alle for året som har gått og på gjensyn i 2013 :)

 

Det er svært vanskelig å trekke frem et enkelt høydepunkt for 2012 da det har vært mye å glede seg over gjennom hele året.

Jeg har valgt å avslutte med dette bilde av Balder som ble Best In Show på Røros i juni kun 9.5 mnd gammel. En stor dag og ekstra stas da han er etter vårt eget oppdrett.

 


 

28 desember

-Valpenytt-

M Kullet er i dag 3 uker og det begynner å bli virkelig liv og røre i valpekassen :)

Vi har tatt nye bilder av alle valpene.

Se nytt album og litt oppdatering om valpene under siden VALPER

Brun hanne 3 uker


-Nyheter 2012-